16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriBağcılar Belediyesi'nden 27.5 Milyon TL'ye Satılık Arsa

Bağcılar Belediyesi’nden 27.5 Milyon TL’ye Satılık Arsa

Bağcılar Belediyesi 2 bin 752 metrekarelik arsasını 27 milyon 520 bin TL’ye satışa çıkarıyor…

Bağcılar Belediyesi Mahmutbey mahallesi 1771 ada 38 parselde yer alan arsasını satışa çıkarıyor. 2 bin 752 metrekare alana sahip olan arsa için 27 milyon 520 bin 300 TL isteniyor.

Geçici teminatı 825 bin 609 TL olan arsanın ihalesi 11 Ocak 2018 günü saat 10:00’da Bağcılar Belediye Başkanlığı Encümen Salonu’nda gerçekleşecek.

İhale şartnamesi bin TL karşılığında Plan ve Proje Müdürlüğü’nden temin edilebilir veya aynı yerde ücretsiz görülebilir.

İhaleye katılacaklardan istenen belgeler;
– Nüfus cüzdan sureti ve ikametgah belgesi yada T.C. kimlik numarasını ihtiva eden “Nüfus Cüzdanı”
– 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen geçici teminat
– Vekaleten katılınması halinde Noter tasdikli Vekaletname
– Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren ihale tarihi itibariyle son bir yıl içerisinde düzenlenmiş noter tasdikli imza sirküleri (Tüzel Kişiler)
– Mevzuat gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, İhale tarihi itibariyle son bir yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tüzel Kişiler)
– Yabancı istekliler için Türkiye’de gayrimenkul edinilmesine ilişkin kanuni şartları taşımak ve Türkiye’de adres beyanı
– Ortak katılım olması halinde Ortaklık Beyannamesi
– Gayrimenkul satın alınmasına ilişkin Ticaret Sicilinden alınmış yetki belgesi (Tüzel Kişiler)
– Yabancı isteklilerin sunacakları yurtdışında düzenlenmiş her türlü belgenin Türkiye Cumhuriyeti konsolosluklarınca tasdik edilmiş veya apostil şerhini havi olması gerekmektedir.
– İhaleye katılmak isteyenlerin, ihale saatinden önce ihale şartnamesini incelemeleri ve tekliflerini de şartnamede belirtilen şartlar çerçevesinde vermeleri gerekmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz