1 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriBabacan Yapı Gaziantep'teki projesine kat karşılığı ortak arıyor!

Babacan Yapı Gaziantep’teki projesine kat karşılığı ortak arıyor!

İstanbul’da son yıllarda gerçekleştirdiği projelerle tanınan Babacan Yapı Gaziantep’teki arsasında yeni proje için düğmeye bastı…

Son yıllarda İstanbul’da Esenyurt, Beylikdüzü Basın Ekspres bölgelerinde gerçekleştirdiği projelerle gündeme gelen Babacan Yapı Gaziantep’te yeni projeye başlıyor. Gaziantep’te eski köy hizmetleri arazisi olan 10 bin metrekare arazide gerçekleşecek olan projede yaklaşık 200-250 daire bulunacak. 3 bloktan oluşacak olan projede Gaziantep’in yaşantısına uygun olarak geniş alanları bulunan 3+1 ve 4+1 tip daireler bulunacak. Projede yer alacak olan dairelerin 800 bin TL’den başlaması bekleniyor.

Babacan Yapı Gaziantep’teki bu projesi için kat karşılığı ortaklık oranlarını yüzde 60 yüzde 40 olarak belirledi. Gaziantep’te yüzde 60 arsa payı yüzde 40 müteahhitlik payı tarafından gerçekleştirilen ortaklıklar bulunuyor.

Gaziantep son yıllarda gerek Suriye’den gelen göç, gerçekleştirilen yeni organize sanayi bölgeleri, yapılacak yeni büyük havalimanı ve büyük otoban bağlantı yolları ile oldukça konut sektötünde hareketli günler yaşanmıştı.

Gaziantep’te emlak uzmanlarından aldığımız değerlendirmelerde Türkiye’deki konut sektöründeki durgunluğun bu aralar Gaziantep’te de olduğu ve yüzde 60 yüzde 40 oranlarının biraz değişebileceğini belirterek konut sektörünün hareketlendiği zaman ilk nasibini alacak şehirlerden Gaziantep olacağını belirttiler.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz