19 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriBabacan Port Royal güncel fiyat!

Babacan Port Royal güncel fiyat!

50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan Babacan Port Royal’da satışlar başladı. İşte Babacan Port Royal güncel fiyat bilgileri…

Mimarisinde Portekizli Addon Grup imzası bulunan Babacan Port Royal, Babacan Yapı projesi olarak yaşama geçiriliyor. Proje, 5 bloktan meydana geliyor.

İstanbul Avrupa yakasında, Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nın tam karşısında inşa edilen Babacan Port Royal projesinde teslim tarihi Mart 2019 olarak belirlendi.

Konutların; 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği Babacan Port Royal projesinde satışlar başladı. Projede sıfır faizle 50 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor.

Daire alanlarının 37 ila 212 metrekare arasında değiştiği Babacanport Royal projesi; Atatürk Havalimanı’na, CNR Fuar Merkezi’ne, Bakırköy Deniz Otobüsü’ne, Ataköy Marina’ya yakın konumlanıyor.

Yeşilköy Babacan Port Royal’in sosyal donatı alanları arasında; fitness center, sauna, kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, playstation odası, sinema odası, dinlenme odası, oyun odası mevcut.

İçerisinde 802 adet daire ve 80 adet ticari birim bulunan Babacan Port Royal güncel fiyat listesine göre başlangıç fiyatı 249 bin TL olarak belirlendi.

Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz