27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriAycan & Feres İş Ortaklığı'ndan yeni proje: Pixell Prime!

Aycan & Feres İş Ortaklığı’ndan yeni proje: Pixell Prime!

Aycan & Feres İş Ortaklığı İstanbul Kağıthane’de hayata geçirdiği Greenox Urban Residence projesi sonrasında şimdi yeni bir projeye başlıyor…

Ünlü ressam PietMondrian’ın eserlerinden ilham alınarak tasarlanan Pixell Prime projesi, Aycan & Feres İş Ortaklığı tarafından yaşama geçiriliyor. Proje, Büyükdere Caddesine 8, Axis AVM’nin konumlandığı Cendere Yolu’na ise 5 dakika mesafede yükseliyor.

8 katlı tak bloktan meydana gelen Pixell Prime projesi, İstanbul Kağıthane’de inşa ediliyor. Butik proje olarak dizayn edilen Pixell Prime’da 24 adet daire yer alıyor.

Teslimlerin 2017 yılın Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan Kağıthane Pixell Prime projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks olarak tasarlandı.

Konut alanlarının 56 metrekare ile 140 metrekare arasında değiştiği Pixell Prime Kağıthane’de peşin ödemede yüzde 20 indirim avantajı sağlanıyor.

Pixell Prime projesinde; konsolu, bilardo ve pinpon masası olan çok amaçlı salon, fitness alanı ve her daire için kilitlenebilir depolama alanı gibi olanaklar mevcut.

Bağımsız Ödeme Modeli ile banka kredili veya kredisiz her bütçeye göre ödeme alternatifleri sunulan Pixell Prime’ projesinde fiyatlar 270 bin TL ile 636 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Merve Akdoğan/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz