16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriAvrupa Konutları Kale 2 Projesi Satışa Çıktı

Avrupa Konutları Kale 2 Projesi Satışa Çıktı

Avrupa Konutları Kale 2 projesi satışa çıktı. Avrupa Konutları Kale 2 fiyatları 610 bin 500 TL’den başlayarak yükseliyor…

2016 yılında Avrupa Konutları Kale projesini teslim eden Artaş İnşaat, Kale 2 projesini hayata geçiriyor. Avrupa Konutları Kale 2 projesi Artaş İnşaat’ın 2017 yılında planladığı projelerden ilki olarak satışa çıktı.

İstanbul Avrupa yakasında Topkapı’da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale 2 projesi 83 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Proje toplam 270 konut ve 23 ticari birimden meydana geliyor.

Avrupa Konutları Kale 2 projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin alanları 74 metrekare ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Avrupa Konutları Kale 2 fiyatları 610 bin 500 TL’den başlangıç gösteriyor.

2017 yılında hayata geçireceği projelerin ilkine Avrupa Konutları Kale 2 ile başlangıç yaptıklarını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “Topkapı’da inşa ettiğimiz Avrupa Konutları Kale projemiz ile müşterilerimizden tam not aldık. Bu projemizden konut alan çok sayıda müşterimiz, beraberinde çevresindeki sevdiklerini de getirdi. Biz de gelen talebi karşılamak üzere bölgedeki Kale projemizin ikinci halkasını hayata geçirdik. Avrupa Konutları markalı bir projemiz de daha böylesine yoğun bir taleple karşılanmaktan büyük memnuniyet duyduk” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz