17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriAtaköy Marina Park Residence 99 Projesinde Ön Talep Dönemi

Ataköy Marina Park Residence 99 Projesinde Ön Talep Dönemi

Ataköy Marina Park Residence 99 projesinde yüzde 20 fiyat avantajıyla ön talep süreci başladı. Ataköy Marina Park Residence 99 fiyatları 836 bin dolardan başlangıç gösteriyor…

Dati Holding Ataköy’de denize sıfır hayata geçirdiği 2 milyar dolarlık İstanbul Turizm Merkezi projesi içinde yer alan rezidans etabı için ön talep toplamaya başladı.

Ataköy Marina Park Residence 99 projesinde farklı büyüklüklerde 1 oda 1 salon dairelerden 4 oda 1 salona kadar toplam 99 adet rezidans yer alıyor.

Ataköy Marina Park Residence 99’da ilk etapta 29 ünite lansman öncesi yüzde 20 fiyat avantajıyla satışa sunuluyor. Ataköy Marina Park Residence fiyatları 836 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Her biri panoramik deniz ve marina manzaralı, 69 farklı tipte tasarlanan rezidansların yer aldığı Ataköy Marina Park Residence 99 projesinde içerisinde her evin kendine ait bahçe ve terasları bulunuyor.

Marina ve mega yat limanı, 5 yıldızlı oteller ve birbirinden ünlü yerli ve yabancı markaların yer aldığı alışveriş merkezinin hemen yanıbaşında konumlanan Ataköy Marina Park Residence 99 Tarihi Yarımada’ya, Avrasya tüneline, Atatürk Havalimanı’na yakın mesafede yer alıyor. Ayrıca projenin içinde deniz otobüsleri iskelesi ve metro istasyonu da bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz