28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriAsena Atalay Bebek'te ev arıyor!

Asena Atalay Bebek’te ev arıyor!

Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin’in Şükran Ovalı’yla evlenip Bebek’ten taşınmasından sonra harekete geçti. Gözünü bu semte diken aykırı tasarımcı, yeni yuvasını kurmak için harekete geçti.

Güzel oyuncu Şükran Ovalı’yla Roma’da dünyaevine giren Beşiktaşlı Caner Erkin ve eski eşi Asena Atalay adeta köşe kapmaca oynuyor.

6 yıllık eşi ve oğlu Çınar’ın annesi Atalay’la geçtiğimiz yılın başında ayrıldıktan sonra Emirgan’a taşınan ünlü futbolcu, Şükran Ovalı’yla yeni bir aşka yelken açınca oyuncunun Küçükbebek’teki evine taşınmıştı.

BASIN KABUSU OLDU

Birlikte yaşamaya başlayan ünlü çiftten Erkin, aşk yuvalarının gazeteciler tarafından bilinmesine daha fazla tahammül edemeyince ikili, yeni bir ev arayışına girdi.

Yaklaşık 2 yıldır Bebek’te oturan Ovalı, eşinin isteğini kırmayarak Arnavutköy sırtlarında zevkine uygun bir ev buldu.
Şükran Ovalı’yla Caner Erkin’in Bebek’ten taşındığı haberini alan Asena Atalay ise hemen atağa geçti.

EV ARAYIŞINDA

Yakın dostlarına “Bebek, İstanbul’daki en gözde semtlerimden biri. Oğlumla burada yaşamayı hep çok istiyordum. Ancak Caner’in Bebek’te oturmasından dolayı bazı haberlerin önüne geçmek için bu isteğimi hep erteliyordum” dediği öğrenilen ünlü sunucu, iddiaya göre semtte ev arayışına girdi.

Atalay’ın kesesine ve zevkine göre Bebek’te bir ev bulduğu takdirde en kısa sürede Maslak’tan taşınacağı da konuşulanlar arasında.

Sabah

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz