29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonArt Design'dan As Yatak Odası Takımı

Art Design’dan As Yatak Odası Takımı

Art Design evleneceklere ya da yatak odasını yenilemek isteyenler için yeni yatak odası takımı modeli olan as yatak odasını görücüye çıkardı…

Art Design, evin en özel bölümü yatak odaları için farkını art deco modelleri ile ortaya koyuyor. Art Design’ın en son modellerinden As Yatak Odası asil ve zarif görünümünün yanında kullanım rahatlığı ile de dikkat çekiyor.

Evin en özel bölümü olan yatak odaları doğal olarak tasarım anlamında da en özel ilgi ve alakayı hak ediyor. Bu ilgi ve alakayı modellerine en üst seviyede yansıtan Art Design, 6 parçadan oluşan As Yatak Odası Takımı ile tasarım gücü ve kalitesini birleştiriyor.

Art deco modelleri ile asil ve zarif ürünlere imza atan Art Design yeni yatak odası takımı modeli ile detaylara vurgu yapıyor. İnce işçiliğin hayat bulduğu bu özel modelde komidin ve yatak ayakları klasik bir görünüm sergilerken, kapitone dikişli yatak başlığı modern bir tarzı yansıtıyor.

Tüm parçaları komple İtalyan akrilik lake cila ile boyanan takımın en dikkat çeken detayları arasında komidin ve yatak ayakları göze çarpıyor. Masif üretim olan ve filato işleme tekniği ile renklendirilen modelde, çekmece kulpları ve ayaklarda uygulanan aksesuarlar eskitme bronz pirinç özelliği taşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz