28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriAnkara'nın İlk AVM'si Bilkent Center Yenileniyor

Ankara’nın İlk AVM’si Bilkent Center Yenileniyor

Ankara’nın ilk AVM’si Bilkent Center’da 2015 yılında başlayan değişim devam ediyor. AVM’nin ilk fast food bölümü, daha sonra zemin katı yenilenecek…

Ankara’da ilk açılan alışveriş merkezlerinden Bilkent Center yenileniyor. 1998 yılından itibaren hizmet veren Bilkent Center değişen ve gelişen müşteri ihtiyaçlarına cevap vermek ve Ankara sosyal yaşamına renk katmak amacıyla 2015 yılında Bilkent Station’ın hayata geçirilmesiyle başlayan değişim, Bilkent Center’ın yenilenmesi ile devam ediyor.

Bilkent Holding üyesi şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. bünyesinde bulunan Bilkent Center’da Bilkent Station bünyesinde geniş yelpazedeki farklı markalar ve lezzetler sunuyor. Bilkent Station bu özellikleriyle çok kısa sürede gençlerin ve ailelerin yoğun olarak tercih ettiği bir yaşam ve eğlence merkezi haline geldi.

Bilkent Station için iç mimar Abdullah Burnaz ile çalışan Bilkent Center yönetimi, Bilkent Center’ın yenilenmesinde de tercihini yine Burnaz’dan yana kullandı. Yenilenme iki ayrı bölüm halinde gerçekleştirilecek olup öncelikle fast food bölümünde değişim başladı. Fast food bölümündeki yenilenmenin tamamlanmasının ardından Bilkent Center’ın zemin katında değişim ve yenilenme gerçekleştirilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz