19 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriAmara Dolce Vita Otel'e Mega Aquapark

Amara Dolce Vita Otel’e Mega Aquapark

Amara Dolce Vita’ya mega aquapark geliyor. 4,5 milyon TL’ye mal olacak olan aquaparkın 2018 yaz turizmine yetiştirilmesi hedefleniyor…

Hospitality Group (KHG) işletmesindeki Amara Dolce Vita Luxury otelde Mega Aquapark projesi için çalışmalara başlandı. Antalya Kemer Tekirova’da yer alan otelin aquaparkı Polgün Aquapark tarafından dizayn ve inşa edilecek. Projenin 4,5 milyon liraya mal olması ve 2018 yaz turizmine yetiştirilmesi planlanıyor.

En üst seviyesi 14,5 metre yükseklikte olan bir korsan figürüne sahip su kulesi ile 4 kademeli 13 adet su kaydırağının yer alacağı Aquapark’ta bin 500 metrekarelik büyük bir havuz bulunuyor. Aquapark’ta toplam 4 bin metrekarelik aktivite alanı içinde ana havuz alanı dışında, çeşitli su oyunlarının olduğu “Splash Zone”, yalnızca 1-4 yaşında olan minik misafirler için özel tasarlanan “Baby Pool”, yiyecek-içecek köşeleri ve Mini Club aktiviteleri de yer alacak. Aquapark alanının tümünde geniş güvenlik sistemleri ön planda tutuluyor ve hizmet süresi boyunca kesintisiz cankurtaran hizmeti verilmesi planlanıyor.

Korsan temalı kaydıraklar
Çocukları hem eğlendirecek hem de hayal dünyalarına hitap edecek olan Pirates of Olympus adlı Mega Aquapark’ta yer alan su kaydıraklarında korsan ve deniz figürleri kullanılacak. Bir korsan adasını andıran Aquapark’ta 14,5 metre yükseklikteki korsan kovası, korsan bayrakları, korsan gemisi dümeni, köpekbalığı, egzotik kuşlar ve korsan adasında bulunan yüksek ağaçlar yer alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz