26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonAlfemo'dan Yirminci Yılına Özel İndirimler

Alfemo’dan Yirminci Yılına Özel İndirimler

Alfemo, 20’nci yılını birbirinden cazip indirimlerle kutluyor…

Yeni evlenecekler ve evini yenilemek isteyenler için Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından Alfemo, tüm ürün gruplarında birbirinden cazip indirim seçenekleri sunuyor. Eylül ayı sonuna kadar uzatılan KDV indirimi ile birlikte şimdi Alfemo’dan mobilya almanın zamanı başlıyor.

Net %50 İndirim Fırsatı
Alfemo’nun yatak odalarından yemek odalarına, yaşam ünitelerinden köşe takımlarına kadar tüm mobilyalarında 20’inci yıla özel net %20 indirim uygulanırken sehpa, aydınlatma, halı, kitaplık gibi “Home Decor” ürünlerinde net %50 indirim sunuluyor.

Alfemo’nun genç, çocuk ve bebek odası markası Kids&Teens’in tüm ürünlerinde net %20 indirim, yatak ve aksesuarlar ürünlerinde ise %50 indirim bulunuyor. Kids&Teens’in koleksiyonunda yer alan orijinal Disney lisanslı ürünler ve konsept oda takımları miniklerin kalbini fethederken, fonksiyonelliği ve uygun fiyatıyla da büyüklerin yüzünü güldürüyor.

Alfemo Yatak Merkezi’nde ise kişiye özel uyku konforu sunan geniş yatak seçeneklerinin yanı sıra baza ve başlıklar ile yastık ve yorganlar gibi uyku ürünlerinin tamamı net %50 indirimle satışa sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz