6 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonAlfemo'dan Dev İndirim Kampanyası

Alfemo’dan Dev İndirim Kampanyası

Alfemo Mobilya dev indirim kampanyasına başladı. 30 Eylül’e kadar sürecek kampanyada birinci ürüne yüzde 25, ikinci ürüne yüzde 50 indirim uygulanıyor…

Alfemo, mobilya satın almayı planlayanlara dev indirim fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında ilk ürüne yüzde 25, ikinci ürüne net yüzde 50 indirim uygulanıyor. Kampanya 1 Ağustos ile 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanya yatak odalarından yemek odalarına, yaşam ünitelerinden köşe takımlarına ve aksesuarlara kadar tüm ürün gruplarını kapsıyor. Ayrıca Alfemo Yatak Merkezi’nde yer alan tüm yatak, baza, başlık ve uyku tekstili ürünleri de aynı kampanya kapsamında ve yine yüzde 10 KDV indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kampanya hakkında konuşan Alfemo Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Ahmet Dinler, “Alfemo kalitesi ve güvencesi ile herkesin tarzını yansıtabileceği mobilya koleksiyonlarımızı yeni kampanyamız ile cazip fiyatlarla tüketicilerimize sunuyoruz. Üstelik 30 Eylül’e kadar devam edecek olan dev kampanyamıza %10’luk KDV indirimi de eklendiğinde benzersiz bir fırsatın kapıları açılıyor. Gönül rahatlığı ile mobilya almak ve uzun yıllar mutlulukla kullanmak isteyen herkesi en yakın Alfemo Mağazası’nda benzersiz indirimlerle bekliyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz