26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem Haberleri"Akıllı şehir" yüzde 60 tasarruf sağlıyor

“Akıllı şehir” yüzde 60 tasarruf sağlıyor

Konya’da akıllı şehir teknolojisinde yerli ürünler geliştiren bir şirket, il ve ilçelerde kurduğu Akıllı Şehir Aydınlatma Sistemi ile elektrik sarfiyatında yüzde 60 tasarruf sağlıyor.


Konya’da teknoloji şirketi Logiba, il ve ilçelerde kurduğu Akıllı Şehir Aydınlatma Sistemi (ASAS) ile elektrik sarfiyatında yüzde 60 tasarruf sağlıyor.

Konya’da elektrik teknolojisi ve altyapı sistemleri üreten Logiba şirketi, Ar-Ge çalışmalarıyla elde ettiği ürün ve tasarımları belgelendiriyor.

Akıllı Şehir Aydınlatma Sistemi (ASAS) ve Akıllı Şehir Atık Toplama Sistemi (ASAT) üzerine strateji geliştiren şirket, bu teknolojiyle il ve ilçelerde hizmeti kolaylaştırıyor.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim manifestosunda da gündeme getirdiği “akıllı şehir” uygulamasının altyapısını kuran şirket, meteoroloji takip, plaka tanıma sistemi ve güç analizi hizmeti de sunuyor.

Dış mekan aydınlatmasında kullanılan inovatif aydınlatma otomasyon sistemi ASAS, hem kablosuz haberleşme hem de elektrik şebekesi üzerinden haberleşmeyle aktif hale geliyor.

Aydınlatmada güvenliği ve esnekliği sağlayan sistem, yüzde 60 enerji tasarrufu sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz