29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriAğaoğlu'nun Dijital ve Sosyal Medya Ajansı Great Oldu

Ağaoğlu’nun Dijital ve Sosyal Medya Ajansı Great Oldu

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun dijital ve sosyal medya iletişimini great yürütecek…

İnşaat, gayrimenkul, enerji ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medya iletişimini great’e emanet etti. İstanbul, New York, Londra ve Dubai ofisleriyle global ölçekte kreatif çözümler sunan great, Ağaoğlu’na sosyal medya ve dijital iletişim konularında hizmet verecek.

Mehmet Onur Güzel: “Yaptığımız işten bu kadar keyif almamızı sağlayan şey, müşterilerimize fikirlerimizi büyük bir keyifle anlatırken yüzlerinde gördüğümüz o heyecan…”

Yeni dönemde, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na hizmet verecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Ajans Başkanı Mehmet Onur Güzel, sosyal medya kullanımının hayli yüksek olduğu ülkemizde, şirketlerin bu alanı kendi stratejileri ve hedef kitlelerinin beklentileri doğrultusunda doğru kurgulayıp yönetmesinin büyük öneme sahip bulunduğunu vurguladı. great olarak sadece sosyal medya yönetimi yapmakla kalmayıp, aynı zamanda sosyal medya üzerinden kampanyalar da oluşturduklarını belirten Güzel, “İstanbul, New York, Londra ve Dubai ofislerimizle global ölçekteki sektörel gelişmeleri ve yenilenen iletişim araçlarını yakından takip ederek, bunları müşterilerimizin işlerinde pratiğe döküyoruz. Kuruluşumuzdan bugüne kadarki tüm başarılı referanslarımızda olduğu gibi, Ağaoğlu için de kendi sektöründe fark yaratacak yeniliklerin hazırlığı içerisindeyiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz