28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriAccor, Artaş Grubu ile 2 Yeni Mövenpick Living Projesine İmza Attı

Accor, Artaş Grubu ile 2 Yeni Mövenpick Living Projesine İmza Attı

Dünyanın lider konaklama gruplarından Accor, premium segment Mövenpick markası ile gayrimenkul, perakende ve turizm alanlarında 45 yıldır faaliyet gösteren, ülkemizin en büyük projelerinden Vadistanbul’un mimarı Artaş Grup ile Mövenpick Living Çamlıvadi ve Mövenpick Living Saklıvadi projelerine imza attı.

Mövenpick İstanbul Bosphorus Otel’de 9 Haziran Perşembe akşamı gerçekleştirilen imza töreninde Accor CEO’su Mark Willis, Accor Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin ve Artaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya düzenledikleri basın toplantısıyla Çamlıvadi ve Saklıvadi projelerindeki işbirliklerini duyurdular.

İmza töreninin ardından misafirler, otelin “Executive Chef”liğini de üstlenen ünlü İtalyan şef Vittorio Sindoni’nin geceye özel hazırladığı menüsü ve caz sanatçısı Hande Ateş’in keyifli performansı ile ağırlandılar.

Accor Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin iş birliği hakkındaki düşüncelerini şöyle açıkladı; “116 ülkede, 5300’ü aşkın otel ile dünyanın önde gelen arttırılmış ağırlama grubu olarak, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul ve inşaat gruplarından Artaş Grup ile imzaladığımız sözleşme ile premium segment Mövenpick markamızı Çamlıvadi ve Saklıvadi projeleri ile duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu iki projenin, İstanbul’un gözde lokasyonunda turizm sektörüne büyük değer katacağına inancımız sonsuz.’’

Ülkemizin en büyük projelerinden Vadistanbul’un mimarı, gayrimenkul, perakende ve turizm alanlarında 45 yıldan bu yana faaliyet göstermekte olan Artaş Grubu, inşaat sektöründe konut, AVM ve otel projeleriyle de büyük istihdam sağladı. Ana markası olan “Avrupa Konutları” ile konut piyasasında markalaşmanın öncülerinden oldu. Grubun yönetim kurulu başkanı Süleyman Çetinsaya yaptığı konuşmasında proje ve iki markanın iş birliği hakkında şunları söyledi; “Bugün burada güzel bir iş birliğini duyurmak üzere toplandık. 45 yıl önce kurduğumuz Artaş Grubu bünyesinde, şimdiye kadar konut, perakende ve turizm alanlarında pek çok inşaat yaptık, işletme ve yönetim görevlerini üstlendik. Vadistanbul gibi muhteşem bir projeyi geliştirdik ve ülkemize kazandırdık. Tamamlanıp teslim edilmiş ve inşaatı devam eden toplam 35.000 konut , 6 alışveriş merkezi ve 8 otelin de yönetimini sürdürüyoruz. Bu bilgi ve tecrübe ile şimdi yepyeni bir iş birliğine adım atıyoruz. Ana markamız Avrupa Konutları altında inşa ettiğimiz Çamlıvadi ve Saklıvadi projelerimizde, Accor gibi büyük bir zincirin Mövenpick gibi uluslararası bir markasına yer vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’de bu iki markanın birbirine katacağı değerin heyecanını hissediyoruz. Son teknoloji ile donanmış, sağlam ve estetik bir mimari ile inşa ettiğimiz yapılarda, Mövenpick kriterleri ve Türk misafirperverliği birleşiminin çok cazip olacağına inanıyoruz. Bu yatırım ve iş birliğinin hem taraflara, hem turizm sektörüne, hem de ülke ekonomisine hayırlı olmasını dilerim.”

OTEL KONFORUNDA REZİDANSLAR
Mövenpick Living Saklıvadi’de 164, Mövenpick Living Çamlıvadi’de 65 rezidans daire bulunmakta. Şık bir şekilde dekore edilmiş daireler; 1 odalı, 2 odalı ve penthouse olmak üzere çeşitlenmekte. Her ayrıntısı özenle düşünülmüş Mövenpick Living Çamlıvadi ve Mövenpick Living Saklıvadi’de misafirlere konforlu ve huzurlu bir konaklama ortamı sunuluyor. Tüm dairelerde ücretsiz internet bağlantısı, uzun süreli konaklamalarda çok tercih edilen; aynı gün teslim edilmek üzere çamaşır yıkama servisi, açık büfe kahvaltı hizmeti veren restaurant ve kış bahçesi yer almakta.

Konaklama esnasında sporu aksatmamak ve rahatlamak adına; içinde kapalı havuz, sauna ve dinlenme odasının da bulunduğu, spor aletleri ile donatılmış tesisler yer almakta. Küçük misafirlerin enerjilerini keyifle atacağı çocuk oyun parkı ve ücretsiz otopark Mövenpick Living Çamlıvadi ve Mövenpick Living Saklıvadi’de misafirlere sunulmakta.

ÇEVRE AKTİVİTELERİ
Her iki otelin de en büyük avantajlarının başında Vadistanbul’a olan ideal konumları geliyor. Artaş grubu tarafından hayata geçirilmiş olan Vadistanbul Türkiye’nin en çok tercih edilen alışveriş ve eğlence merkezlerinden biri. Markalı mağazalardan, şık restoran ve kafelere, sinemadan konser alanına pek çok imkanı ziyaretçilerine sunuyor. Mövenpick Living otelleri konukları için; Vadistanbul’a shuttle hizmeti de sunacak.

Avrupa Konutları Çamlıvadi projesi kapsamında inşa edilen kapalı ve açık manejler de dileyen konuklara, konakladıkları mekana çok yakın bir konumda at binme keyfi ve deneyimi yaşatabilecek.

Her iki projede İstanbul’un orta noktasında denilebilecek bir konumda. Otele en yakın havalimanı olan İstanbul Havalimanı 29 km, Ortaköy, Bebek, Emirgan, Tarabya Nişantaşı, Taksim, Eminönü gibi şehrin sevilen semtlerine, Galata Kulesi, Rumeli Hisarı, Sultanahmet Cami, Topkapı Sarayı, Kapalı Çarşı gibi tarihi mekanlara, Belgrad Ormanı, Emirgan Korusu gibi doğal alanlara ise kolay bir ulaşım mesafesinde. Vadistanbul’da bulunan havaray, metro istasyonuna bağlanarak tüm şehre raylı ulaşım ile erişmeyi mümkün kılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz