30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriDanilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında?

Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında?

Elin Oğlu programına katılmasıyla adını duyuran Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında?

15 Nisan 1982’de İtalya Toskana bölgesinde Prato’da dünyaya gelen Danilo Zana, ilk olarak ATV’de yayınlanan Elin Oğlu programına katılarak ismini duyurmuştur.

Aşçı bir ailenin çocuğu olan Danilo Zanna, çok ünlü İtalyan şeflerle çalışarak klasik bir eğitim alıp İtalyan mutfağında uzmanlaşmıştır.

Türk kızı Tuğçe Demirbilek’e aşık olan Danilo Zanna, sevgilisi için İtalya’daki aşçılık kariyerini bırakıp Türkiye’ye yerleşmiştir. Daha sonra sevgilisi Tuğçe Zanna ile evlenmiştir.

Tuğçe Zanna ile evliliklerinden bir oğlu bulunan Danilo Zanna, İstanbul’a yerleşince kendine bir restaurant açmıştır. Zanna bir süre Kanal Türk’te Tv şefliği yapmıştır.

Daha sonra Atv ‘de yayınlanan Zahide Yetiş’in programı “Zahide ile Hayata Yetiş” adlı programına transfer olan Danilo Zanna, Planet mutfak Kanalında kendi programı olan “İtalyan İşi” adlı programı hazırlayıp sunmaktadır.

Mecidiyeköy’de yer alan “The Pizza Co” Restorant’ın sahibi olan Danilo Zanna, Kadir Has Üniversitesi İstanbul Culinary Enstitute’de her ay İtalyan yemekleri workshopu hazırlamaktadır.

Danilo Zanna eşi Tuğçe Zanna aslen Giresunlu’dur.

Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz