26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriSelin Karacehennem kimdir? Selin Karacehennem kaç yaşında?

Selin Karacehennem kimdir? Selin Karacehennem kaç yaşında?

Psikolojik Danışman, Evlilik-İlişki Terapisti ve Yaşam Koçu olan Selin Karacehennem kimdir? Selin Karacehennem kaç yaşında?

Kanal T ekranlarında kendi programını yapan Selin Karacehennem, 1948 İstanbul doğumludur. Karacehennem, Psikolojik Danışman, Evlilik-İlişki Terapisti ve Yaşam Koçu’dur.

TV programlarıyla tanınan Selin Karacehennem İstanbul Ünversitesi Çocuk Pskolojisi bölümünden mezun olduktan sonra Hacettepe Ünversitesi Pskoloji Bölümü’nde asistan olarak master yapmıştır.

Amerika’da ‘Evlilik İlişkisi ve Yaşam Koçluğu’ üzerine eğitim alan Selin Karacehennem, Amerika ve İsviçre’de yaklaşık 25 yıl boyunca yaşamıştır.

1968 yılında Tunç Karacehennem ile hayatını birleştiren Selin Karacehennem’in bu evlilikten Kaya ve Ayşe adında iki çocuğu bulunmaktadır.

1997 yılında ABD’nin en başarılı 200 kadınından biri olan Selin Karacehennem, 2000’den sonra Türkiye’ye dönüş yapmış Kanal T ve Flash TV’de kendi programlarını yapmıştır.

TV8, Cine 5, Kanal D, Fox Tv, Beyaz TV gibi kanallarda daimi misafir olarak programlar yapmış olan Selin Karacehennem, 4 sene Digiturk Türkmax’da her gün canlı yayınlanan Evlilik Sanatı isimli programda canlı ilişki terapileri vermiştir.

Selin Karacehennem, Evlilik Sanatı 1 , Evlilik Sanatı 2 ve Adab-ı Aşk adlı kitaplar yazmıştır.

Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz