2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem Haberleri3S Kale Firuze Konakları Fiyat Listesi

3S Kale Firuze Konakları Fiyat Listesi

Deniz ve göl manzaralı 3S Firuze Konakları projesinde satışlar başladı. İşte 3S Kale Firuze Konakları fiyat listesi…

İstanbul Avcılar’da hayata geçirilen 3S Firuze Konakları projesi 3S Kale Holding tarafından yaşama geçiriliyor. Deniz ve göl manzarasına hakim olan 3S Firuze Konakları projesi Ergün Mimarlık imzası taşıyor.

Toplam 523 konut ve 45 mağazadan meydana gelen 3S Firuze Konakları projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Firuze Konakları 3S Avcılar projesi Avcılar İDO İskelesi’ne 5 dakika, metrobüse ve E-5’e 800 metre, Florya’ya 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 8 kilometre mesafede konumlanıyor.

3S Kale Firuze Konakları Fiyat Listesi
1+1 daireler 366 bin liradan,
2+1 daireler 564 bin liradan başlıyor.

Firuze Konakları Avcılar projesinde yüzde 20 peşinat veriliyor. Kalan tutar ise 36 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor. Projede aynı zamanda banka kredisi de kullanılabiliyor.

2019 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan 3S Firuze Konakları projesinde açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, yürüyüş parkuru, futbol ve basketbol sahası, İlk Adım Parkı, Macera Parkı, açık hava sinema, cep sineması, kapalı otopark, güvenlik bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz