27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel Kampanyalar3S Firuze Konakları'nda 48 Ay 0 Faizle

3S Firuze Konakları’nda 48 Ay 0 Faizle

3S Firuze Konakları projesinde 48 ay vade farksız taksit ve peşin alımlarda indirim avantajı sunuluyor…

Avcılar Firuzköy’de yükselen 3S Firuze Konakları projesi 3S Kale Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. 523 konut ve 45 mağazadan meydana gelen projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

3S Firuze Konakları fiyatları 399 bin TL’den başlayarak yükseliyor. Projede 48 ay vade farksız taksit imkanı ve peşin ödemelerde yüzde 13 indirim fırsatı sunuluyor.

Teslimlerin 2018 yılının son çeyreğinde yapılması planlanan 3S Firuze Konakları projesinde yaşam başladığında yüzde 40 değer artışı öngörülüyor.

Göl manzarası ve mahalle kültürünü yansıtan yatay mimarisi ile 3S Firuze Konakları, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta, E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu’na ise sadece yürüme mesafesinde bulunuyor.

Kanal İstanbul projesi 3S Firuze Konakları’nın önünden geçiyor. Yaklaşık 45 km uzunluğundaki Kanal İstanbul; Arnavutköy, Başakşehir, Küçükçekmece ve Avcılar ilçelerinden geçecek. Projenin yapılmaya başlanmasıyla Avcılar bölgesinin değerlenme trendinin hızla devam edeceği ön görülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz