19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem Haberleri3S Firuze Konakları'nda 360 Derece Sanal Tur

3S Firuze Konakları’nda 360 Derece Sanal Tur

3S Firuze Konakları projesinde örnek daireler 360 derece sanal tur ile gezilebiliyor. Projede daire fiyatları 399 bin TL’den başlayarak yükseliyor…

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları projesinde 360 derece sanal tur ile gezme dönemi başladı. Projede 1+1 ve 3+1 örnek daireleri 360 derece sanal turu hazırlandı.

3S Firuze Konakları projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 3S Firuze Konakları fiyatları 399 bin TL’den başlıyor. Projede 48 ay 0 faiz taksit imkanı sunuluyor.

Avcılar Kampüsüne yakınlığı dolayısıyla yüksek kiralama potansiyeline sahip olan 3S Firuze Konakları projesinde yaşam başladığında yüzde 40 değer artışı öngörülüyor.

3S Firuze Konakları projesinde kaliteli ve konforlu bir yaşam için; mutfak dolapları Lineadecor, mutfak tezgâhı Çimstone, banyo dolapları, vitrifiyeler ve armatürler Kale Banyo, banyo seramikleri Çanakkale Seramik, beyaz eşya Siemens, klima Mitsubishi Electric, pencere doğramaları Winsa, asansör Otis, çelik kapı Kale Çelik Kapı, iç kapılar Artella’dan tedarik edilirken, dış cephede ise Kalesinterflex tercih edildi.

3S Firuze Konakları Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta, E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu’na ise sadece yürüme mesafesinde bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz