27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem Haberleri240 ay vade kampanyasında eski krediler de yapılandırılabilecek mi?

240 ay vade kampanyasında eski krediler de yapılandırılabilecek mi?

Güçlü Türkiye için konut sektöründe yarından itibaren seferberlik başlıyor. Emlak Konut önderliğinde yapılan konutta 240 ay vade kampanyasında eski kredilerde yapılandırma olacak mı?

Emlak Konut önderliğinde yapılan ve Türkiye Cumhuriyeti’nde eşi benzeri yapılmamış bir kampanya olan konutta 240 ay vade kampanyasında eski kredilerde yapılandırma olacak mı? İşte cevabı…

Emlak Konut güçlü Türkiye için konut sektöründe eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. ‘Birlik Vakti’ sloganı ile dikkat çeken konutta 240 ay vade kampanyasının detayları bugün açıklandı. Konut sektörünün lideri Emlak Konut bugün Ataşehir’deki merkez binasında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kurum katıldı.

Konut ve bankacılık sektörünün el ele vererek vatandaşın uygun koşullarda ev sahibi olmasını amaçlayan kampanya 20 yılda yüzde 0,79 vade farkı, 10 yılda yüzde 0,45 vade farkı, 5 yıla ‘0’ vade farkı ve sadece yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olmayı daha kolay hale getiriyor.

Adım İstanbul, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Başkent Emlak Konutları, Batışehir, Büyükyalı İstanbul, Ebruli Ispartakule, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Gebze Emlak Konutları 3.Etap, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Karat Ofis Bakırköy, Koordinat Çayyolu, Körfezkent 4, Köy Zekeriyaköy, Maslak 1453, Park Mavera 2, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Niğde Emlak Konutları, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent projelerinin katılım sağladığı kampanya 1 Şubat 31 Mart 2017 tarihleri arasında geçerli olacak.

240 ay vade kampanyasında eski kredilerde yapılandırma olacak mı?

Albaraka, Garanti Bankası, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bankası ile anlaşılan kampanya sadece 2 ay ile sınırlı ve 240 ay vade kampanyasında eski kredilerde yapılandırma olmayacak.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz