26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyon2018 İLK ÇEYREKTE ALFEMO YÜZDE 48 BÜYÜDÜ

2018 İLK ÇEYREKTE ALFEMO YÜZDE 48 BÜYÜDÜ

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından Alfemo; dünyanın en büyük mobilya fuarında dünya mobilya devleriyle beraber yerini aldı.

Dünyanın dört bir yanından Nicoletti, Versace, Minotti gibi seçkin markaların katılımıyla her yıl İtalya’nın moda başkenti Milano’da düzenlenen iSaloni Mobilya Fuarı’nda Alfemo 6. kez katılımcı olarak yer alıyor. Dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı Turquality’nin de desteğiyle global pazarda zirveye oynayan Alfemo, iddialı standında 2018 koleksiyonlarının yanı sıra Kids&Teens markası ile Orijinal Disney Lisanslı ürünlerini ve bebek, çocuk, genç mobilyalarını da profesyonel ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Kids&Teens markasının, 45 ülkede Disney ile lisans anlaşması bulunuyor.

2018 yılı ilk çeyrekte %48 büyüdük

Konuyla ilgili olarak Alfemo İhracat Direktörü Serkan Duman, dünyanın en büyük ve prestijli mobilya fuarında yıllardır dünya devleriyle birlikte yer alıyor olmaktan son derece gururlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “Her kıtadan yüzbinlerce kişinin ziyaret ettiği Salone Internazionale Del Mobile’de markamıza ve standımıza gösterilen yoğun ilgi bizi mutlu ediyor. Burada bulunmamız dolayısıyla, mağazalaşmayı hedeflediğimiz ülkelerden partnerimiz olma potansiyeline sahip firma ve kişilerle birçok yeni iş bağlantısı gerçekleştiriyoruz. Markamızın değerine değer kattık. 2018 yılı ilk 3 ayında %48’lik bir büyüme kaydederek zirveye oynayan Alfemo’nun dünyanın 20’ye yakın ülkesinde 50’yi aşkın mağazası bulunuyor.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz