29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriZUCHEX 2021, tüm zamanların en yoğun ziyaretçi sayısına ulaştı!

ZUCHEX 2021, tüm zamanların en yoğun ziyaretçi sayısına ulaştı!

Bu yıl 11 salon ve 100 bin metrekare alanda 31.’si gerçekleşen Uluslararası Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı’na katılan 650 marka, dört gün boyunca, ev ve mutfak eşyalarına dair yeni koleksiyonlarını sergiledi. Açılış gününden başlayarak yoğun bir ilgiye sahne olan fuar, geride kalan 30 buluşmanın en çok ziyaretçi çeken organizasyonu oldu. Sektöründe 2 yıl aradan sonra açılan ilk uluslararası fuar olmasının da etkisiyle yakın coğrafyanın yanı sıra okyanus ötesi ülkelerden dahi ciddi alıcıların geldiğini ifade eden Tarsus Turkey Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Zuchex 2021, tüm ev ve mutfak eşyaları sektörüne ihracatta ve iç pazarda çok önemli fırsatlar sundu ve beklediğimiz gibi 1 milyar doların üzerinde ticarete ev sahipliği yaptı” dedi.

Ev ve mutfak eşyaları dünyasının inovatif yeniliklerinin, birbirinden şık tasarımlarının ve en trend koleksiyonlarının sergilendiği Zuchex 2021, rekorlarla kapandı. Sektörün tüm paydaşlarından tam not alan fuar, hem yurt içi ve yurt dışından gelen çoğunluğu doğrudan satın almacı ziyaretçi sayısı hem de katılımcı marka adedinde geride kalan buluşmaların en yüksek rakamına ulaştı.

#yenidenbuluşuyoruz sloganıyla 31.’si düzenlenen Zuchex’te “Sofra ve Mutfak Eşyaları”, “Pişirme Ekipmanları”, “Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları”, “Ev Gereçleri”, “Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları” ile “Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde lider firmalar en yeni ürünlerini görücüye çıkardı. Bambudan üretilen mutfak eşyaları, yaşamı kolaylaştıran akıllı ev gereçleri, alışmışın dışında formlara sahip sofra takımları, yeni nesil pişirme ekipmanları ile mutfaktaki pratik yardımcılar, bu yılın en çok dikkat çeken ürünleri oldu.

Yaşanan yoğunluğa rağmen, Tarsus Turkey’in “TRUST TARSUS” adını verdiği bir önlemler paketi sayesinde katılımcı ve ziyaretçiler, dört gün boyunca sağlıklı bir fuar geçirdi. Ev ve mutfak eşyaları endüstrisinin dünyadaki en büyük buluşmalarından birisi olan Zuchex, gelecek yıl 15-18 Eylül 2022 tarihlerinde yine Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz