26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriZonguldak’a Değer Katacak Proje “Del Marin”

Zonguldak’a Değer Katacak Proje “Del Marin”

Zonguldak’ın yeni gözdesi olan Kozlu’da emsalsiz deniz manzarasına sahip bir lokasyonda yer alan Del Marin projesi ile 64 konut ve 11 ticari ünite ile standartların üzerinde keyifli bir yaşam başlayacak. Proje Aralık 2024’te teslim edilecek.

Açıkyol İnşaat A.Ş tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin bölgeye değer katmaya hazırlanıyor. Özenle tasarlanmış toplam 64 konut ve 11 ticari üniteden oluşan proje, Aralık 2024’te teslim edilecek.

Bölgenin iklim koşullarına göre malzemeler tercih edildi
2+1, 3+1, 4+1 lüks ve konforlu, ferah yaşam alanlarına sahip 64 seçkin konut ve tüm ihtiyaçlara hizmet edecek 11 ticari ünite ve detaylı düşünülerek özenle tasarlanmış sosyal donatıları ile Del Marin Zonguldak’a değer katacak. Del Marin projesinin dış cephesinde bölgenin iklim koşulları göz önünde bulundurularak, nemi önleyen ve dış cephe dokusunu koruyup yalıtımı artıran prekast beton ve yine yalıtım sağlayan özelliği ile dikkat çeken dış cephe rengini uzun yıllar koruyan alanında öne çıkan markalar tercih edilecek.
2.750 metrekarelik özel olarak tasarlanmış peyzaj alanı var
Del Marin projesi profesyonel site yönetimi, 7/24 resepsiyon, danışma ve güvenlik hizmeti, her dairenin ihtiyacını karşılayacak kapalı otopark, depolama alanı imkanı, motosiklet ve bisiklet park alanları, elektrikli şarj istasyonu, açık ve kapalı çocuk oyun alanı, fitness, yoga alanı, site sakinlerine özel tasarlanan teras katında manzara ve kafe alanı ile konforlu bir yaşamı hedefliyor. Del Marin Kozlu’da ayrıca 2.750 metrekarelik özel olarak tasarlanmış peyzaj alanı var. Marin projesi sınıfının üst segment markalarından oluşan 3’lü ankastre ürün ile donatılmış modern tasarımlı mutfakları, yerden ısıtma sistemi, duvarlar arasında ısı ve ses yalıtımı, ortalama 29 metrekare geniş balkonları ile yepyeni bir yaşam tarzı sunacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz