21 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriZiya Yılmaz 2017'de Değerlenecek Bölgeleri Açıkladı

Ziya Yılmaz 2017’de Değerlenecek Bölgeleri Açıkladı

Dap Holding Yönetim Kurulu Bakanı Ziya Yılmaz, 2017 yılında İstanbul’da değer kazanacak bölgeleri açıkladı…

Dap Holding Yönetim Kurulu Bakanı Ziya Yılmaz, 2017 yılında İstanbul’da değer artışı yaşanacak bölgeleri açıkladı. Yılmaz, Pendik, Beykoz, Sarıyer, Kadıköy ve Üsküdar ilçelerinde mega projelerle birlikte ciddi değer artışı yaşanacağı söyledi.

En önemsediği bölgelerin başında Pendik’in geldiğini söyleyen Yılmaz, Pendik’i Florya’nın 8-10 yıl önceki haline benzettiğini belirtti. Pendik’teki değer artışının nedenlerine değinen Yılmaz, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın bölgeye ciddi ivme kazandıracağını söyledi.

Yılmaz, aynı zamanda İzmir Otobanı, Körfez Geçiş Köprüsü projeleri ile Gebze tarafına yapılacak yaklaşık 100 bin kişinin çalışacağı Ar-Ge merkezleri, teknoloji merkezleri ile Pendik’e vizyon katacak ada projesi gibi projelerin değer artışında etkili olacağını açıkladı.

İkinci önemsediği bölgenin Beykoz olduğunu söyleyen Yılmaz, “3. Havalimanı, 3. Köprü ile birlikte Beykoz’da değeri artacak bölgeler arasında yer alıyor. Dönüşüm bölgesi olan Beykoz sahip olduğu boğaz manzarası ve ormanlarıyla birlikte önemsediğim bölgelerin arasında yer alıyor” dedi.

Yılmaz değerlenecek diğer bölgelerin, 3. havalimanı ve 3. Köprü’nün etkisiyle Sarıyer bölgesi, Avrasya Tüneli’yle ise Kadıköy ve Üsküdar bölgesi olduğunu belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz