7 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriZiraat Bankası konut kredisi kampanyaları ve başvuru şartları!

Ziraat Bankası konut kredisi kampanyaları ve başvuru şartları!

Konut kredisi hesaplama faiz oranları yüze kaç? 2019 Ziraat Bankası konut kredisi kampanyaları ve başvuru şartları neler?

Konut kredi faiz oranları ve başvuru işlemleri ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Konuya ilişkin bankalar finansman desteği sağladığı konut projeleri için 1.78 faiz oranı ile konut kredisi vereceklerini, müteahhitlerin de aradaki farkı kendilerinin karşılayarak 0.98 faiz oranı ile konut kredisi vereceklerini açıklaması büyük heyecan yaratmıştı. Pek çok kişi tüm konut kredisi başvurularını kapsayan genel kampanya beklerken anlaşmalı projeler üzerinden ev alacak olan kişiler ise fırsatı değerlendirmek için başvurularını gerçekleştirmeye başladı.

0.98 Faizle Kredi Veren Bankalar Hangileri?

Ziraat Bankası Konut Kredisi

Vakıfbank Konut Kredisi

Halkbank Konut Kredisi

Vakıfbank Konut Kredisi

Ziraat Katılım Bankası Konut Kredisi

İş Bankası Konut Kredisi

Kuveyt Türk Katılım Bankası Konut Kredisi

0.98 Konut Kredisi Kampanyası Ne Zaman Sona Erecek?

Kampanyanın başladığı tarihte KONUTDER Başkanı Altan Elmas açıklama yaparak kampanyanın 2 ay boyunca süreceğini açıklamıştı.

Yani yapılan bu açıklamaya göre 0.98 konut kredisi kampanyası Ocak ayı sonunda bitmiş olacak. Ocak ayına kadar indirimli konut kredisi kampanyası sayesinde ev almak isteyen kişiler bankalarla anlaşmalı müteahhitler tarafından üretilen konutları indirimli olarak satın alabilecek.

0.98 Anlaşmalı Konut Projeleri Hangileri?

Her bankanın anlaşmalı olduğu konut projesi değişiyor. Listeler kampanyaya katıldığı belirtilen bankaların kendi internet siteleri tarafından duyurulurken yine ilgili banka şubeleri üzerinden de şahsen başvuru yapılarak bilgi alınabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz