14 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriZeytinburnu Biruni Üniversitesi Butik Otel projesi için düğmeye basıldı!

Zeytinburnu Biruni Üniversitesi Butik Otel projesi için düğmeye basıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu’nda inşa edilmesi planlanan ve Biruni Üniversitesi tarafından inşa edilecek olan Zeytinburnu Biruni Üniversitesi Butik Otel projesi için düğmeye basıldı…

İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu’nda inşa edilmesi planlanan ve Biruni Üniversitesi tarafından inşa edilecek olan Zeytinburnu Biruni Üniversitesi Butik Otel projesi için düğmeye basıldı. Proje için ÇED süreci başladı.

Kazlıçeşme’de 6 bin 821 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen proje 127 oda kapasiteli olarak hayata geçiriliyor. Turizm tesis alanı içinde kalan projede 34 bin 313 metrekare inşaat alanı bulunuyor.

Yaklaşık 35 milyon 343 bin liraya mal olacak otel projesi 3 yıldızlı olarak yükseliyor.

 


İşte o ilan;

İSTANBUL ili ZEYTINBURNU , ilçesi Kazlıçeşme Mahallesi,390 Pafta, 1625 Ada, 35 Parsel mevkiindeki T.C. Biruni Üniversitesi tarafıdan yapılması planlanan Biruni Üniversitesi Butik Otel projesi ile ilgili olarak İSTANBUL Valiliğimize sunulan dosyayı P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği’nin 17. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve uygun bulunmuş olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz