26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarZERAY GELENEKSEL YIL SONU KAMPANYASI YOĞUN TALEP ÜZERİNE OCAK AYINDA DA DEVAM...

ZERAY GELENEKSEL YIL SONU KAMPANYASI YOĞUN TALEP ÜZERİNE OCAK AYINDA DA DEVAM EDİYOR!

Zeray İnşaat, Aralık ayında Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara büyük bir fırsat sundu. Zeray’ın Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası, Kocaeli ve Ankara’da yer alan 18 projede, peşin alımlara %25 indirim veya 60 ay vade fırsatı ile büyük ilgi gördü.

Zeray, gelen yoğun talep üzerine kampanyaya Ocak ayında da devam ediyor.

Zeray İnşaat, deneyimi ve standartları değiştiren proje anlayışı ile bugünTürkiye gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncularından biri.

Sıra dışı projeleriyle Zeray, şehir içinde ve dışında yeni değerler yaratan farklı yaşam merkezleri gerçekleştirmek, yeni yaşam alanlarını hayata katmak için çalışıyor. Daha iyi bir yarın bekleyen pek çok hayat var misyonu ile erişilebilir konutlar üretiyor. Herkesi konut sahibi yapma amacıyla faaliyet gösteriyor.

Zeray’ın konut sahibi olmayı kolaylaştıran en önemli adımı biri de her yıl düzenlediği Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası. Zeray’ınaralık ayında gerçekleştirdiği kampanya, büyük ilgi gördü. Bu dönem içerisinde rekor konut satışı sağlandı. Konuta erişimin güçleştiği bu dönemde gelen yoğun ilgi ve kampanyanın uzatılması talebi karşılık gördü. Zeray, Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası’nı 31 Ocak’a kadar uzattı.

Yeni bir evde yeni bir hayata başlamak isteyen potansiyel yatırımcılar beraberinde birikimlerini en çok kazandıran Zeray da değerlendirmeyi amaçlıyor ve sunulan kampanyada Zeray projelerine akın etmeye devam ediyor.

Peşin alımda %25 indirim ya da 60 ay vade imkânı sunan Zeray Ocak Kampanyası, bu dönemde nasıl ev sahibi olabiliriz diye düşünenler için büyük bir fırsat sunuyor. Kampanya 31 Ocak 2024 tarihi itibarıyla son bulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz