26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel Emlak HaberleriZERAY, GELENEKSEL YIL SONU KAMPANYASI İLE KONUT SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE BÜYÜK FIRSAT...

ZERAY, GELENEKSEL YIL SONU KAMPANYASI İLE KONUT SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE BÜYÜK FIRSAT SUNUYOR!

Yaşam kalitesini artıran ve konut sahibi olmayı kolaylaştıran farklı misyonuylasektörde fark yaratan Zeray İnşaat, Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara büyük bir fırsat sunuyor. Zeray’ın Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası, Kocaeli ve Ankara’da yer alan 18 projede, peşin alımlara %25 indirim veya 60 ay vade fırsatı ile büyük ilgi görüyor.

Zeray İnşaat, deneyimi ve standartları değiştiren proje anlayışı ile Türkiye gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncularından biri olmayı başardı. Zeray, geleceği öngören yönetim anlayışı, yapı alanında uzmanlığa sahip kadrosu ve deneyimli işgücüyle Türkiye’nin geleceğine yatırım yapıyor. Aynı zamanda da yaşama değer katıyor.

Alışılmışın dışında projeleriyle Zeray, şehir içinde ve dışında yeni değerler yaratan farklı yaşam merkezleri gerçekleştirmek, yeni yaşam alanlarını hayata katmak için var. Doğal dengeyi koruyan yaklaşımı, yarattığı eşsiz çevre düzeniyle yatırım yaptığı alanlara değer kazandıran ve her yatırımda standartları yükseltmeyi amaçlayan bir vizyona sahip. Çünkü daha iyi bir yarın bekleyen pek çok hayat var.

Zeray’ın konut sahibi olmayı kolaylaştıran adımlarından biri de her yıl düzenlediği Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası.

Bu yıl 1 Aralık ve 31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen ve konut sahibi olmak isteyenlere 18 ayrı proje sunan Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası yine büyük bir ilgi ile karşılandı. Yeni bir evde yeni bir hayata başlamak isteyen potansiyel alıcılar, beraberinde birikimlerini en çok kazandıran enstrüman olan gayrimenkulde değerlendirmeyi amaçlayan yatırımcılar, kampanyaya ve Zeray projelerine akın etti.

Peşin alımda %25 indirim ya da 60 ay vade imkanı sunan Zeray Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası, bu dönemde nasıl ev sahibi olabiliriz diye düşünenler için büyük bir fırsat sunuyor. Kampanya 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla son bulacak.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz