28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyonYeni Nesil Dönüşüm Boyası“Bianca Stella”

Yeni Nesil Dönüşüm Boyası“Bianca Stella”

Banyolardan mutfak tezgahlarına, fayanslardan her türlü zemine, mobilyalardan duvarlara kadar pek çok yer, yeni nesil dönüşüm boyası Bianca Stella ile dönüşüyor.

Tüm yüzeylere mükemmel yapışma performansına sahip, subazlı, saf akrilik esaslı yeni nesil bir dönüşüm boyası olan Bianca Stella;her türlü ahşap, mobilya, parke, laminat, seramik, porselen, fayans, mermer, cam, plastik, metal, alüminyum, galvaniz, çinko, taş, duvar, kâğıt gibi yüzeylere uygulanabiliyor.
Örtücülüğü çok yüksek olan Bianca Stella; mükemmel su dayanımına sahiptir, bu sebeple uygulandığı yüzeyde su yalıtımı da sağlar. Yüksek kimyasal dirence sahiptir (sabun, temizlik deterjanı, seyreltilmiş çamaşır suyu vb). Yayılması çok iyi olduğu için fırça ve rulo izi bırakmaz, gerekli düzeltmeler için kullanıcıya istenen süreyi tanır. Uygulama sonrası bıraktığı parlak görünüm sayesinde ilave bir vernik uygulaması gerektirmez. Yüksek yapışma mukavemetine sahiptir, herhangi bir astar istemez. Kir ve leke tutmaz, ıslak ve sabunlu bez ile çok rahat temizlenir. Parfümlüdür, rahatsız edici bir kokusu yoktur. Su ve kimyasallara dayanımı yüksek olduğu için ayrıca koruyucu vernik uygulaması gerektirmez (su ile temasın yüksek olduğu yerler ve zemin hariç). İç ve dış tüm mekânlarda kullanıma uygundur. Colorate Renklendirme Sistemi ile sınırsız renk seçeneğine sahiptir.
Uygulama yapılırken ise; yüzeyin mutlaka temiz olması gereklidir. Yüzey, tüm toz, kir, yağ ve silikon gibi boyanın yüzeye tutunmasını azaltacak tüm etmenlerden arındırılmış olmalı, gerekli durumlarda zımpara yapılmalıdır. Uygulama öncesi herhangi bir astar kullanımı gerektirmez. Metal yüzeylerde korozyon oluşumunu engellemek için yüzeyin Bianca Antipas ile astarlanması önerilmektedir. Bianca Stella ambalajı açıldıktan sonra homojen kıvam elde edilinceye kadar karıştırılır. Gerekli ön hazırlığı yapılmış yüzeye ürün inceltilmeden 2 kat halinde, ipek fırça, kadife vernik rulo veya püskürtme ile uygulanır. Katlar arasında min. 2 saat beklenmelidir. Uygulama sırasında, uygulanılan yüzey ve ortam sıcaklığının +5°C ile +30°C arasında olmasına özen gösterilmelidir.
Stella boya ile boyayarak dönüşüm yapmak yenilemeye göre en az 8-10 kat arasında bir maliyet avantajı sunuyor. Bianca Stella boyanın 1 litresi 499 TL, 500 ml ise 313TL’den satılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz