29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriYedi Mavi'nin Yelkeni İkinci Oldu

Yedi Mavi’nin Yelkeni İkinci Oldu

Yedi Mavi’nin sponsor olduğu ShakShuka teknesi yelken yarışlarında ikinci oldu. Toplam 20 yarıştan oluşan şampiyonanın son ayağı 20-21 Mayıs tarihlerinde yapılacak…

Marmara Denizi’nin kıyısında, Zeytinburnu sahilde Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Yedi Mavi projesi bu yıl gerçekleştirilecek yelken yarışlarında ShakShuka teknesine sponsor oldu.

Yedi Mavi-ShakShuka Yelken Takımı, Bodrum’da 14-15 Ocak tarihlerinde düzenlenen CFM-BAYK 2017 Kış Trofesi’nin 1. Ayağı’nda sınıfında 2. oldu. İkinci gün gerçekleştirilen şamandıra yarışında 5. olan Yedi Mavi-ShakShuka Yelken Takımı haftayı sınıfında 3. olarak tamamladı.

4-5 Şubat tarihlerinde düzenlenen CFM – BAYK Kış Trofesi’nin 2. Ayağı’nda Yedi Mavi- ShakShuka Yelken Takımı ilk gün 4. ikinci gün ise 1. oldu. Yedi Mavi- ShakShuka Yelken Takımı haftayı böylece sınıfında 2. olarak tamamladı.

Bir sonraki ayak 25-26 Şubat tarihlerinde düzenlenecek. Toplam 7 ayaktan oluşacak olan şampiyonada 20 yarış yapılması planlanırken, son ayak 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

Sponsorlukla ilgili açıklamada bulunan Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan “Denizden ilham alarak hayata geçirdiğimiz Yedi Mavi projemizle yatırımcılara denizle iç içe harika bir yaşam fırsatı sunuyoruz. Tam biz deniz tutkunu olarak projemizin konseptine uygun olduğunu düşündüğümüz yelken yarışlarına sponsor olma kararı aldık. Daha önceki yıllarda birçok yarışta birincilik elde eden ve 2016 yılında Türkiye Şampiyonu olan ShakShuka teknesine 2017 yılı boyunca sponsor olacağız” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz