19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonYazlık Evlerde Dönüşüm Başladı

Yazlık Evlerde Dönüşüm Başladı

Yazın yaklaşmasıyla birlikte yazlık evlerde de yenilik ve dönüşüm rüzgarlarıesmeye başladı. BiancaBoya Kurucu Ortağı Veysel Feyzoğlu, dönüşüm boyaları ile az maliyetle istenilen renkte değişiklikler yapılabileceğini ve yazlıklarda en çok mutfakların dönüştüğünü açıkladı.

Baharın ve güneşin sıcak yüzünü yavaş yavaş göstermesiyle birlikte yazlıklara dönüşlerin yakın zamanda başlayacağını söyleyenBianca Boya Kurucu Ortağı Veysel Feyzoğlu, “Yazlık evlerde yapılacak bakım ve iyileştirmeler için en uygun zamanlara girmiş bulunuyoruz. Uzaktan çalışmanın hayatımıza girmesiyle birlikte artık bütün bir sezonu bile geçirebileceğiniz yazlık evler de en az birincil evlerimiz kadar bakım ve ilgi istiyor. Yazlıklarda en çok dönüşüm mutfaklarda daha sonra ise banyolarda yaşanıyor. Yine parke, laminant, seramik, fayans, mermer, cam gibi yüzeyler de dönüştürülen yerler arasında” dedi.

Mutfak, banyo veya mobilyalarıtamamen değiştirmenin ya da yenilerini almanın çok maliyetli olduğunun altını çizen Feyzoğlu; Yazlık evlerde dönüşümün maliyet 170 -200 bin TL arasında değişiyor. Bianca Stella dönüşüm boyası ile yapılan uygulamalar ise en az 8-10 kat bir maliyet avantajı sağlıyor. Bu durumda pek çok insan artık çok daha az maliyetli olması ve gerçekten mükemmel kalitede sonuçların çıkması ile satın almak yerine yıpranan, eskiyen mutfağını, banyosunu, uygun olan her yeri dönüştürme yolunu seçiyor. Uygulamayı boya dönüşüm uzmanlarına yaptırabilirken, başka bir seçenekte bu uygulamacılarımızdan onlinedestek alabilmeleri. Uzmanlarımız boyayı yapacak kişiyi yönlendiriyor. Boyanın ve rengin doğru seçilmesi gibi konularda da A’dan Z’ye her şeyi danışma şansını yakalayabiliyorlar” dedi.

Antik beyaz, mistik beyaz, taş ve kepenek gri, kese kağıdı, Navy mavi, yağve mintyeşilinin en çok tercih edilen renklerin başında geldiğini, bu renklerin alanı olduğundan daha ferah gösterdiğini söyleyen Feyzoğlu; “Ayrıca fayans zemin üzerine yapılan mermer efekt ve stencil (şablon) uygulamaları son dönemlerde çok popüler oldu” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz