3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriYapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 23-27 Mayıs'ta Gerçekleşecek

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-27 Mayıs’ta Gerçekleşecek

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bu yıl 40. yılını kutluyor. İşte Bu yıl düzenlenecek Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul etkinlikleri ve yenilikleri…

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bu yıl, 100 bin metrekare kapalı ve açık alanda, bin 250 katılımcı firmanın sergileyeceği 18 bin 640 ürünü, 105 ülkeden 111 bin yerli, yabancı ziyaretçi ile buluşturacak. Fuar bu yıl 23-27 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul “İş Geliştirme Platformu” etkinlikleri kapsamında, “Konuk Bölge Projesi”nde, hızlanan bir ekonomik büyümeye sahip olan Kuzey Afrika Bölgesi ülkeleri, “Hedef Pazar Projesi”nde ise 2030 Ulusal Vizyon Programı Projeleriyle büyük potansiyel taşıyan ve 2022 Dünya Kupası’na da ev sahipliği yapacak olan Katar’ı ağırlayacak.

Etkinlikler kapsamında “Kuzey Afrika – Türkiye İnşaat Forumu”nda Türkiye ve Kuzey Afrika’dan konunun üst düzey yetkilileri konuşmacı olarak yer alacak. Türk yapı sektörünün bölgedeki yatırım, işbirliği ve ihracat potansiyelinin değerlendirilecek.

“Katar – Türkiye İnşaat Forumu”nda ise Katar’dan gelecek olan üst düzey yetkililer, bölgenin inşaat sektörüne dair barındırdığı iş ve yatırım fırsatlarını, Türk yapı sektörü profesyonellerine aktaracak. Forumların ardından “İkili İş Görüşmeleri”nde Katar’dan ve Kuzey Afrika ülkelerinden gelen alım heyetleriyle Türk yapı sektörü profesyonelleri bir araya gelecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz