14 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaGüncel ProjelerYakapark Kartal Projesi Ön Talep Topluyor

Yakapark Kartal Projesi Ön Talep Topluyor

Kartal’da yükselen Yakapark projesinde ön talep toplanıyor. Projede teslimlerin Ekim 2019’da yapılması öngörülüyor…

Y. Gülhan İnşaat tarafından Kartal’da hayata geçirilen Yakapark projesinde ön talep toplanmaya başladı.

6 bin 300 metrekare alan üzerinde ikisi 12 ve biri 16 katlı 3 blok halinde yükselen Yakapark projesi toplam 166 konuttan meydana geliyor.

Yakapark Kartal projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 2 salon ve 4 oda 2 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 81 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor.

Yakapark projesinde kapalı yüzme havuzu fitness, sauna, buhar odaları, yürüyüş ve koşu parkuru, tenis, basketbol, voleybol, mini futbol vb. çok amaçlı spor sahası, trambolin, bisiklet ve paten yolu, pilates alanı, botanik bahçeleri, meyve bahçesi sera alanı, şömine ve barbekü alanı, kış bahçesi, şelale süs havuzu, kafe vitamin bar, squash salonu, play station ve mobil oyun odaları, sinema odası, party ve kareoke odası, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun alanları kreş, seyir terası, güvenlik ve kapalı otopark yer alıyor.

Teslimlerin Ekim 2019’da yapılması planlanan Yakapark projesi metroya, toplu taşımaya ve deniz ulaşımına yakın mesafede, Aydos ormanlarına, üniversite, hastane ve alışveriş merkezlerine komşu yükseliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz