18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriWaldorf Astoria Admiralty Arch İle Londra’ya Geliyor

Waldorf Astoria Admiralty Arch İle Londra’ya Geliyor

Admiralty Arch binası 96 lüs odalı ve 3 restoranlı Waldorf Astoria Hotel’e dönüşüyor…

Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Londra’nın en tanınmış ve prestijli binalarından birinde hizmet verecek lüks otelin işletilmesi için Prime Investors Capital Ltd tarafından görevlendirildiğini duyurdu. Admiralty Arch Waldorf Astoria, London binanın mimari ve tarihi özelliklerine sadık kalınarak yapılacak yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, 2022 yılında kapılarını açacak.

Prime Investors Capital Ltd, 2015 yılında dünyanın dört bir yanından gelen 28 kurumsal teklif sahibini geride bırakarak mülkün 250 yıllık kira hakkını elde etti.

1910 yılında kapılarını açan Admiralty Arch binası, 96 lüks ve geniş odaya ve dünya standartlarında üç restorana ev sahipliği yapacak. Londra manzarasını izleme imkanı sunan bir rooftop bara da sahip olması planlanan otelde aynı zamanda özel toplantı ve etkinlik alanları ile alanının en gelişmiş imkanlarını sunan bir spa da yer alacak. Diğer yandan Admiralty Arch içerisinde otelin yanı sıra lüks bir özel rezidans alanı, üyelere özel bir kulüp ve farklı yeme içme alanları da yer alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz