28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel ProjelerVerra Suites Beykoz Yükseliyor

Verra Suites Beykoz Yükseliyor

Ankara merkezli Tüfekçioğlu Grup’un İstanbul’da hayata geçirdiği ilk konut projesi olan ‘Verra Suites Beykoz’ yoğun ilgi görüyor. Yarıya yakın oranda dairenin satışının tamamlandığı ve inşaatı hızla ilerleyen projenin yükselen katlarından panoramik boğaz ve orman manzarası dikkat çekiyor.

Tüfekçioğlu Grup tarafından İstanbul Beykoz’da inşaatına başlanan ‘Verra Suites Beykoz’ projesinde lansman fiyatları ve özel ödeme seçenekleri ile konut sahibi olmak mümkün. Yatay mimarisinin yanı sıra Deniz ve orman manzarasının yanı sıra Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla ile dikkat çeken proje, konut alıcılarına İstanbul’un merkezinde doğa ile iç içe yaşam imkanı sunuyor.

Butik bir proje olarak hayata geçirilen lüks ve kaliteli yaşamın kapılarını aralayan ‘Verra Suites Beykoz’ 3 blok şeklinde Beykoz’un en özel lokasyonunda yükseliyor. 100 milyon TL’lik yatırım değerine sahip olan proje toplam 28 daireden oluşuyor. Birbirini görmeyecek şekilde tasarlanan 2+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 4,5+1 dublex dairelerden oluşan projede, alan büyüklükleri ise 140 metrekare ile 404 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Her daireye ait özel yeşil alanın bulunduğu ‘Verra Suites Beykoz’un son katlarında yer alan daireler ise geniş terasları ve jakuzileriyle dikkat çekiyor. ‘Verra Suites Beykoz’da ayrıca gün ışığından optimum seviyede yararlanan ferah, geniş ve özgün alanlar yer alıyor. Havuz, spor salonu, SPA, sauna, Türk Hamamı, Çocuk Oyun Odası, Pilates stüdyosuna sahip ‘Verra Suites Beykoz’, bulunduğu lokasyon itibariyle İstanbul’un merkezinde yer almasına rağmen şehrin stres ve gürültüsünden uzak sakin, huzurlu bir yaşam fırsatı sunuyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı verilerine göre İstanbul’un zemin kalitesi en güvenilir lokasyonlardan Beykoz’da bulunan proje, ileri teknolojili malzeme kullanımı ve uzun yıllara dayanan inşaat tecrübesiyle güven ve huzur vaadediyor.

Levent, Bebek, Etiler ve Ulus’a ulaşım kolaylığı ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 1,5 dakikalık mesafede konumlanan projeden trafiğin en yoğun olduğu sabah saatlerinde Ataşehir ve Finans Merkezine ise 6.5 dakikada ulaşmak mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz