26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriVarlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi!

Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi!

Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) devredilen yaklaşık 2 milyon metrekare büyükle sahip taşınmazların arasında ünlü oteller ve restoranlar var.

 
Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) devredilen yaklaşık 2 milyon metrekare büyükle sahip taşınmazların arasında ünlü oteller ve restoranlar var. İşte Varlık Fonu’na devredilen otellerin ve restoranların listesi…

ANTALYA: Konyaaltı’nda Rixos, Özkaymak Falez; Lara-Kundu bölgesinde Limak Lara, Fame, Royal, Concorde Delphin, Liberty, Royal Wings; Kemer’de Simena-Sun, Queen Park, Labada, Fantasia, Grand Miramor, Limak Limra, Arma Leo; Manavgat’ta Alba Royal, Miramare Beach, Sunwing Resort, Defne Garden, Cesars Resort.

AYDIN: Kuşadası Double Tree By Hilton, The Grand Blue, Aquasis DeLuxe Resort, Pine Bay, Aqua Adaland Park.

İZMİR: Selçuk’ta kamp alanı, Richmond Otel, Aquapark, Efes Sürmeli Otel.

ISPARTA: Büyükhacılar’da Davraz Kayak Merkezinde yer alan otel kompleksi

KAYSERİ: Melikgazi’de Ace Otel

MUĞLA: Muğla Bodrum Gündoğan’da bulunan ve yine turizm tesisi amaçlı, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Yunanlı ortağı Georgios Gyparak’ın şirketine kiralanan arsa da fona devredildi. Sözkonusu arsa üzerinde Fokus Turizme ait The Blue Bosphorus Oteli bulunuyor.

İstanbul’da fona devredilen tek yer ise Bakırköy Florya’da bulunan ve 22 bin 866 metrekare büyüklüğündeki ünlü Kaşıbeyaz et ve balık restoranının bulunduğu arazi oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz