3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriValidebağ Konakları'nda büyük fırsat! Yüzde 50 indirim!

Validebağ Konakları’nda büyük fırsat! Yüzde 50 indirim!

Dap Yapı’nın Altunizade Validebağ Korusu’nun karşısında yer alan arsada geliştirdiği yeni projesi, yoğun ilgi görüyor. Validebağ Konakları konut sektörünü coşturdu

Dap Yapı’nın Altunizade Validebağ Korusu’nun karşısında yer alan arsada geliştirdiği yeni projesi, yoğun ilgi görüyor. Normalde satışlarına Mayıs ayında başlanması planlanan Validebağ Konakları için bir basın tanıtımı düzenlendi. Toplantıya Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz katıldı.

366 lüks konut ve dükkanın yer alacağı projede 1+0’dan 6+1, kadar daire seçenekleri bulunuyor. 5 katlı 11 bloktan meydana gelen Validebağ Konakları projesinde toplamda 366 lüks konut ve rezidans bulunuyor.

Ziya Yılmaz, ön talep toplama sürecinin başarısına ilişkin yaptığı değerlendirmede, ‘Hükümetimizin “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” çağrısı üzerine projede satışlara başladık. Emlak Konut GYO ve bankalarla el ele vererek sadece bir defaya mahsus özel koşullar oluşturduk. Ekonomik darlıktan çıkmak adına fedakarlık ederek, metrekaresini 20-25 bin TL’ye satabilecekken, 9-10 bin TL’den başlayan fiyatlarla ön talep toplamaya başladık. Müşterilerimiz de bu jestimize coşkuyla yanıt verdi. Henüz satış ofisimizin inşaatını tamamlayamadan, dev bir çadır kurarak talep almaya başladığımız, duyurmamızla birlikte müthiş bir ilgiyle karşılaştık. Geçen haftadan bu yana, Validebağ’da yaşadığımız bu manzara, milletimizin ekonomiye olan inancı ve güveninin en güzel kanıtıdır. Hükümetimiz, proje geliştiriciler için yolu açtı, Maliye Bakanımız birbiri ardına hayata geçirilen düzenlemelerle desteğini esirgemedi ve bizler de şantiyelerimizin hiç durmadan çalışması adına kârımızdan vazgeçerek halkımızın konut edinmesi için projelerimizin lansmanını planladığımız tarihten öne çektik. Halkımızın da aynı seferberlik ruhuyla hareket ederek konut satın alma hamlesi başlatması, ‘Milli seferberlik’ ruhunun göstergesidir. Bu vesileyle Hükümetimize, Maliye Bakanımıza ve tüm kabineye şükranlarımızı sunuyoruz’ dedi.

Validebağ Konakları konut sektörünün dinamosu oldu

Validebağ Konakları’nın konut sektörünün dinamosu olduğunu belirten Yılmaz, ‘Validebağ’da yeşille ve doğayla bütünleşen konak mimarisinin en güzel örneğini sergileyeceğiz. Mimaride Hababam Sınıfı’ndan esinlendik. Üstüne projenin eşsiz konumu ve yüzde 50 fiyat avantajı da eklenince yaşamak ve yatırım yapmak adına bir daha denk gelmeyecek bu fırsat, bize inanan ve güvenen müşterilerimiz kaçırılmayacak bir fırsattır. Herkesi bu güzelliği yaşamaya ve bu kazança ortak olmaya davet ediyoruz’ dedi.


‘Lüks konut arzına Dap Yapı liderlik ediyor’

Lüks konut arzına Dap Yapı’nın liderlik ettiğini söyleyen Ziya Yılmaz, ‘Markamız bugüne kadar çok güzel eserlere imza attı bunun da önemi çok büyük. Biz Dap Holding olarak 20-30 yıl sonrasının binalarını inşa ediyoruz. Bölgede metrekaresi 25 bin 30 bin liralık fiyatlar varken 9 bin 12 bin lira bandında ön talebe çıktık. Yarı fiyatına satışa çıktık. Hem Emlak Konut hem de Dap Yapı’nın sunduğu bu fırsat devam ediyor. Böyle avantaj bir daha bir yere gelemez’ açıklamasını yaptı.

‘1 daireye 100 tane talep var’

‘Validebağ Konakları 880 milyon liraya mal oldu. Ama biz KDV dahil 1 milyar 100 bin lira ciro bekliyoruz bu projede’ diyen Yılmaz, amaçlarının konut tanıtmaktan çok piyasayı hareketlendirmek olduğunu vurguladı. Yılmaz, ‘Bu kampanya sonrasında yaklaşık 32 firmada kampanya başlamış. Böylece her tarafı hareketlendiriyorsunuz. Hem ülke ekonomisine hem bizim sektöre çok büyük katkısı olacak. 1 daireye 100 tane talep var’ dedi.

‘8 günde 21 bin 500 kişiyle görüşmemiz oldu’

Yüzde 50 indirimli fırsat sunuyoruz. Validebağ bölgesi çok kıymetli bir bölge. Yaklaşık 8 günde 21 bin 500 kişiyle görüşmemiz oldu şuana kadar. Bunlardan 7 bini peşinat ödedi. Bunların yüzde 40’ı da kendi müşterimiz.

Dükkanlar da yarı fiyatına satışa çıkıldı.

10 bin TL’den başlayarak 15 bin TL’ye değişen fiyatlarla satılyıor. Projede yabancıya yer kalmadı. Alanların hepsi yerli.

‘İlk gün satış ofisi stadyum gibiydi’

Yılmaz, ‘5. ay gibi satışa çıkacaktık ve 30 saniyede kararı verdik. 5-6 günde çadırı kurduk ve Cumartesi günü ofis stadyum gibiydi. İnanılmaz bir yoğunluk vardı. Diğer ofisler kapatılıp bütün elemanlar buraya çağırıldı. Türkiye’de daha önce yaşanmamış birşeyi yaşadık. Bu da bize Türkiye’de ekonominin ne kadar canlı olduğunun en büyük göstergesidir. 3-4 milyon liralık dairelere muazzam bir talep var’ dedi.

KDV yüzde 8

Yüzde 5 peşinat ve 60 aya kadar olan kampanyanın devame ttiğini söyleyen Yılmaz, projede KDV oranının yüzde 8 olduğunu ve Eyülül’de tekrar yüzde 18’e çıkacağını söyledi. Böylece şimdi konut satın alanların sadece KDV indiriminden bile yüzde 10 karının olacağını belirtti.

Teras Kule’nin lansmanı yapılacak

Teras Kule’nin lansmanının yaılacağını belirten Yılmaz ‘Orada ciddi bir talep var Yüzde 40’ın üzerinde bir ön talep topladık. Projede inşaata başladık’ dedi. Yılmaz, Adam Kule’de de satışların yüzde 70’i bittiğini açıkladı.

6,5 milyar TL’lik yeni yatırım geliyor

2017’de 2 müthiş proje geldiğini açıklayan Yılmaz 2017’de Beykoz’da ve Maslak’ta yeni bir projeye başlayacaklarını belirtti. Beykoz’da hemen Beykoz Konaklarının bölgesinde yer alan proje için Yılmaz, Beykoz projesinin 1 ayda yüzde 70’ini satacaklarını hedeflediklerini belirtti. 2017 yılında Beykoz ve Maslak’ta yeni projelerin başlayacağını, Pendik ve Ünalan projelerinin de 2018 yılında satışa çıkacağını söyledi.

Eyüp İYİGÜN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz