26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriVakıfbank 400 Bin TL konut kredisi veriyor!

Vakıfbank 400 Bin TL konut kredisi veriyor!

Konut kredisi kullanarak ev satın almak isteyenlere Vakıfbank son bir fırsat duyurusu yaptı. 400 Bin TL konut kredisinin aylık taksiti kaç TL?

Konut sahibi olmak isteyenler için son fırsat dönemi yaşanıyor. Türkiye’deki ekonomik gelişmeler hem konut fiyatlarında hem de konut kredilerinde farklı görüntüler ortaya çıkarıyor. Konut fiyatlarında dolar kurundaki yükselişlerden dolayı TL bazında yükselişler meydana gelmesi bekleniyor. Merkez Bankası’nın faiz artırımları ile de kredi faizlerinde yükseliş olması tahmin ediliyor. Bu etkilerden dolayı ev almayı düşünenlerin hemen harekete geçmeleri gerekiyor.

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI!

Konut kredisi imkanı sağlayan bankalar arasında Vakıfbank başı çekmeye devam ediyor. Vakıfbank hem sıfır konutlar için hem de ikinci el konutlar için konut finansmanı sağlıyor. Bunu yaparken de müşterilere avantajlı bir faiz oranı uygulanıyor. Vakıfbank’ın ev sahibi olmak isteyen müşterileri bu imkanlarla hayallerindeki eve sahip olabiliyorlar.

Vakıfbank’ın konut kredisine uyguladığı faiz oranı açıklandı. Buna göre müşteriler aylık yüzde 1,29 faizle konut kredisi çekebiliyorlar. Bu faiz oranı diğer bankaların konut kredisi faizleri ile karşılaştırıldığında arada dağlar kadar fark olduğu görülüyor. Bu da Vakıfbank’ın konut kredisinde oldukça cazip bir banka haline dönüştürüyor.

Vakıfbank’a konut kredisi başvurusu yapacak olan müşterilere 120 aya kadar vade imkanı tanınıyor. Bu vade süresi herhangi bir şekilde aşılamıyor. BDDK tarafından belirlenen bu azami vade sürelerine bankalar uymak zorundalar. 10 yıl vadeli olarak müşteriler konut kredisi çekebiliyorlar. Bu da kredi taksitlerini bir miktar düşürüyor. 120 ay vadeli konut kredisinin tek olumsuz tarafı ise toplam maliyette faiz maliyetinin miktarı biraz daha fazla oluyor.

BANKA İLE İLETİŞİME GEÇİLMELİ!

Bankalar konut kredisi verirken son dönemlerde çok istekli değiller. Bazı bankalar talep edilen kredi miktarının çok altında limitlerde konut kredilerini onaylayabiliyorlar. Bunun için de konut kredisi çekilmeden önce Vakıfbank ile iletişime geçilerek ne kadar konut kredisi alınabileceği öğrenilmeli. Bankalar müşteriye özel uygulamalar yapabiliyorlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz