16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel ProjelerVadikoru satışta! 590 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Vadikoru satışta! 590 bin liradan başlayan fiyatlarla!

İnvest İnşaat tarafından hayata geçirilen ve Ayazağa’da konumlandırılan Vadikoru projesinde satışlar bugün resmen başladı.

 

İnşaat sektöründe devam eden 4 projesi ve yeni başlayacak 2 projesi olan İnvest İnşaat bugün Vadikoru projesini resmen satışa sundu. İnvest İnşaat bugün satışlar için bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Invest İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Uçar, Vadikoru Satış Müdürü Merih Deligöz ve Vadikoru projesinin mimarı ve İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimarı Murat Kader katıldı.

Ön taleplerin 1 buçuk ay önce toplanmaya başladığı Vadikoru projesinde talepler bugünden itibaren satışa çevrilecek.

242 konut 84 ofis ve 12 ticari birimden meydana gelen Vadikoru projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. İnvest İnşaat tarafından yükselen projede bir çok sosyal olanak yer alıyor.

 

Metrekaresi 8 bin TL’den başlıyor

Vadikoru projesinde yer alan dairelerin metrekaresi 8 bin liradan başlıyor. Proje için çeşitli ödeme planları geliştirildi. Konutlarda metrekare aralıkları ise; 1+1’ler 67 ile 85 metrekare aralığında, 2+1’ler 105 ile 159 metrekare son olarak 3+1’lerde 177 ile 191 metrekare aralığında üretiliyor. Projede,

1+1’ler 590 bin lira ile 820 bin lira,
2+1’ler 1 milyon lira ile 1 milyon 400 bin lira,
3+1’ler ise 1 milyon 700 bin lira ile 1 milyon 900 bin lira arasında değişiyor.

 

Çeşitli ödeme alternatifleri

Peşin ödemede yüzde 5 indirim uygulanırken, şirket bünyesinde yüzde 20 peşine 12 ay vade 0 faiz, yüzde 30 peşine 24 ay 0 faiz ve yüzde 40 peşine ise 36 ay 0 faiz sistemi ile konut satılıyor. Ayrıca projede banka kreidsi imkanından da yararlanılabiliyor.

 

Ofislerin metrekaresi 3 bin TL’den başlıyor

Vadikoru ofis bloklarında her katın 6 bağımsız bölümden oluşmasının yanında 133 ve 257 metrekare aralığında ofisler sunuluyor. Yola cepheli ticari birimlerinde ise; toplamda 12 adet olan birimler, 278 metre kare ile 1.484 metrekare aralığında seçenekler bulunuyor. Vadikoru ofisleri 3 bin dolar metrekare fiyatıyla satışa sunuluyor.

Vadi Koru Evleri’nde fitness, sauna, spor alanı, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, açık / kapalı otopark, alışveriş caddesi gibi sosyal donatılar olacak. Projede otopark alanı da geniş ölçüde öevcut. Örneğin 100 metrekare bir konut alındığında 90 metrekare de otopark alanı almış olunuluyor.

Bahattin Uçar, “Ayazağa Cendere bölgesindeki sanayi dönüşümün bir parçası olan Vadikoru, bölgenin sanayi görünümünden kurtularak modern şehir yaşamının bir parçası olmasını sağlayacak olan projelerin başında yer alıyor. Doğa ve kent yaşamı arasında modern bir köprü olan projemiz aynı dili konuşan 5 blok ile herkesin içinde var olmak istediği bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bunların yanında Vadikoru, Anadolu ve Avrupa yakasındaki merkezi bölgelerden hemen ulaşılabilir bir konumda yer alıyor” diye konuştu.

Vadikoru, İstanbul’un iş merkezi olarak öne çıkan Maslak’ın komşusu konumundaki Ayazağa bölgesinde, Türk Telekom Stadyumu ve Seyrantepe Metrosu’na, Invest İnşaat’ın da yatırımcısı olduğu Havaray ve Vadistanbul AVM’ye 300 metre uzaklıkta yer alıyor. Bunun yanında Vadikoru, İstinye sahiline 5 km, Göktürk’e 7 km, Maslak’a ise 3 km uzaklıkta yer alıyor.

Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:10/A Sarıyer – İstanbul

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz