27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriVadiKoru fiyatları!

VadiKoru fiyatları!

84 bin 945 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan Vadi Koru’da ön talep süreci devam ediyor. İşte VadiKoru fiyatları…

İnvest İnşaat tarafından hayata geçirilen Ayazağa Vadi Koru projesi toplam 84 bin 945 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanıyor.

Teslimlerinin 2019 yılının ikinci çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen VadiKoru fiyatları daire tipine göre farklılık gösteriyor.

Konutlar için ön talep sürecine devam edilen Vadi Koru’da yer alan daireler; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TEM Otoyolu’nun hemen yanı başında, Ali Sami Yen Spor Kompleksi ve Türk Telekom Stadyumu’na 1,3 kilometre mesafede inşa edilen VadiKoru Ayazağa projesinde daire alanları 67 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiyor.

242 adet konut, 84 adet ofis ve 12 adet ticari birimi içerisinde barındıran Ayazağa VadiKoru projesinde; alışveriş caddesi, açık – kapalı otopark, hamam, sauna, fitness salonu, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş alanları gibi sosyal olanaklar mevcut.

İstanbul Avrupa yakası Sarıyer-Ayazağa’da hayata geçirilen VadiKoru fiyatları metrekaresi 8 bin TL’den başlayarak değişiyor.

Vadi Koru’da ön talep fırsatlarından yararlanmak için TIKLAYINIZ!

Merve Akdoğan/Emlakmetrekare.com

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz