27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriÜsküdar Validebağ Konakları fiyat listesi

Üsküdar Validebağ Konakları fiyat listesi

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden Dap Yapı Üsküdar’da Validebağ Konakları’nı hayata geçiriyor. İşte Üsküdar Validebağ Konakları fiyat listesi…
Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden Dap Yapı Üsküdar’da Validebağ Konakları’nı hayata geçiriyor. Üsküdar Validebağ Konakları fiyat listesini haberimizde bulabilirsiniz.

İçinde 1+0’dan 6+1’e kadar bir çok konut tipinin yer aldığı Üsküdar Validebağ Konakları’nda toplamda 368 konut eyr alıyor. Koşuyolu’nda Validebağ korusunun hemen çaprazında inşa edilen projede satışlar erken başladı.

Üsküdar Validebağ Konakları projesinde konutların büyüklükleri 57 ile 513 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Üsküdar Validebağ Konakları projesinde daire büyüklükleri 57 ile 513 metrekare arasında değişiyor.

Üsküdar Validebağ Konakları Validebağ Korusu ve Hababam Sınıfı Müzesi’nin hemen karşısında, Capitol AVM’ye, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ve Avrasya Tüneli’ne yakın mesafede konumlanıyor.

Validebağ Konakları projesinde yüzde 5 peşinat veriliyor. Kalan tutar ise 60 ay vade farksız, 120 ay yüzde 0.45 faizle, 240 ay yüzde 0.79 faizle taksitlendirilebiliyor.

Üsküdar Validebağ Konakları fiyat listesine göre projede daire fiyatları 598 bin liradan başlıyor.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz