29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriURBANJOBS’A DÜNYA ÇAPINDA BAŞARI ÖDÜLÜ!

URBANJOBS’A DÜNYA ÇAPINDA BAŞARI ÖDÜLÜ!

URBANJOBS ofis tasarımı projesiyle, Dünya Mimarlar Topluluğu The Architecture Community tarafından 2019 yılının 2’nci en iyi iç mimarlık şirketi seçildi

İç mimar ve tasarımcı Murat Dede tarafından 2017 yılında kurulan UrbanJobs, iç mimari ve ürün tasarımı üzerine ürettiği projelerle fark yaratıyor. Özgün detaylar barındıran tasarım çizgisi ve yarattığı kurgu ile UrbanJobs kullanıcı alışkanlıkları arasındaki ilişkiyi mekânsal boyutların ötesine geçiriyor.

“Bütünsel tasarım” yaklaşımı ile kentin nabzını hisseden projeler yürüten UrbanJobs, Getir, Zula, Kahve Dünyası, Batard Bomonti, Kolay IK ve Too Burger gibi markaların çözüm ortağı olarak çalışıyor.

UrbanJobs’un son dikkat çeken projesi ise 1.200 çalışanı ile Türkiye’nin en büyük startup’larından biri olan Getir için hazırladığı tasarım oldu. Etiler Doğuş Center’da yer alan Getir’in genel merkez ofisi için UrbanJobs’un hazırladığı “Köy Meydanı” adlı sosyal alan, ofis kullanıcılarının dinlenebileceği, birbirleriyle iletişime girebileceği, etkinliklerin ve toplantıların gerçekleştirilebileceği çok fonksiyonlu bir mekan olarak tasarlandı. Kurucular ve çalışanların, Startup ruhuna uygun şekilde, hiçbir hiyerarşik yapı olmaksızın aynı mekanı kullanabilmesi felsefesi ile düzenlenen “Köy Meydanı” ile UrbanJobs, merkezi Amerika’da bulunan The Architecture Community tarafından verilen “International Architecture Awards 2019” 2’ncilik ödülünün de sahibi oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz