8 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaDiğerÜNLÜ OYUNCU AYLIĞI 15 BİN TL'DEN YAZLIK KİRALADI!EZGİ MOLA KİMDİR?

ÜNLÜ OYUNCU AYLIĞI 15 BİN TL’DEN YAZLIK KİRALADI!EZGİ MOLA KİMDİR?

Yaz tatilini Çeşme’de geçirecek olan Ezgi Mola aylığı 15 bin TL’ye villa kiraladı.

Ünlü Oyuncu Ezgi Mola,Çeşme’de geçireceği yaz sezonu için iki katlı villayı aylık 15 bin TL’den kiraladı.Ünlü oyuncu bu yaz sezonu içinaylığı 15 bin TL’den 3 aylığına kiraladı.Mola,işletmecilik yapan sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın işleri nedeniyle Çeşme’de villa kiraladığı sadece iş seyahatleri için İstanbul’a gidip gelecek.Ünlü oyuncu yeni sezonda Alice adlı müzikalin çalışmalarına başlayacak.

EZGİ MOLA KİMDİR?

Ezgi Mola, 29 Mart 1983 İstanbul’da doğmuştur.Ezgi Mola 1.63 metre boyunda, 58 kilo ve Koç burcudur.Lise eğitiminden sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk üzerine eğitim almaya başladı. Lisede öğrencilik zamanlarında da Müjdat Gezen Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Ardından eğitimlerine devam eden Ezgi Mola’nın ilk televizyon deneyimi yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı Karate Can dizisi oldu.

Lise eğitiminin ardından Aydoğan Temel’den iki yıl tiyatro eğitimi alan Ezgi Mola, Çürük Elma adlı oyunda rol alarak tiyatroya da adım attı. 2002 yılında Unutma Beni, 2003 yılında ise Sultan Makamı adlı dizilerde rol aldı.

2004 yılında BKM Mutfak kadrosuna katılan Ezgi Mola, 2005 yılında ise bir BKM yapımı olan Hızlı Adımlar adlı televizyon filminde yer aldı.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola’nın yer aldığı projeler; Unutma Beni,Kötü Yol Kocan Kadar Konuş,Celal ile Ceren, Sultan Makamı, Görünmez Adam, Sevinçli Haller, Hırsız Polis, Senden Başka,Patron Mutlu Son İstiyor, Soğuk,Canım Ailem, Kolay Gelsin, Sınıf, Güneydoğudan Öyküler, Bir Ömür Yetmez, Pazarları Hiç Sevmem, Sen Aydınlatırsın Geceyi, İklim Meselesi, Kelebekler ve Lady Winsley gibi bir çok projede rol alan Ezgi Mola son olarak Yılmaz Erdoğan’ın yönetmenliğini yaptığı Organize İşler 2 Sazan Sarmalı adlı filmde Lerzan Berrak karakterine hayat vermiştir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz