17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriÜmraniye Yamanevler'e Avrupa Konutları İmzası

Ümraniye Yamanevler’e Avrupa Konutları İmzası

Avrupa Konutları’nın Anadolu yakasındaki ilk projesi Avrupa Konutları Yamanevler projesi lansman öncesi satışa çıktı. Avrupa Konutları Yamanevler fiyatları 484 bin TL’den başlıyor…

İnşaat sektöründe 40. yılını kutlayan Artaş İnşaat İstanbul Anadolu yakasındaki ilk projesini Ümraniye Yamanevler’de hayata geçiriyor. Eski Ümran Boru Fabrikası arazisi üzerinde yükselen proje sanayiden dönüşüm olarak inşa ediliyor.

Artaş’ın 1.2 milyar TL yatırımla yaşama geçirdiği Avrupa Konutları Yamanevler projesi 75 bin metrekare arsa üzerinde 11 blok halinde yükseliyor. Proje bin 672 adet konut, 57 bin metrekare satılabilir alanlı 2 ofis bloğu, 10 bin metrekare alanlı 38 ticari ünite yer alıyor.

Avrupa Konutları Yamanevler projesi alanları 75 metrekare ile 248 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.

484 Bin TL’den Satışta
11 Eylül’de Dubai Cityscape Fuarı’nda gerçekleşecek lansman önceki 5 blokta 600 daire satışa sunuldu. Avrupa Konutları Yamanevler fiyatları lansman öncesi 484 bin TL’den başlıyor ve 1 milyon 814 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Avrupa Konutları’nda Bir İlk
Avrupa Konutları Yamanevler projesinde bir ilk olarak şirket bünyesinde taksit imkanı sunuluyor. Yüzde 30 peşinattan sonra 36 ay vade farksız ödenebiliyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin de bulunduğu projede banka kredili olarak da ev sahibi olunabiliyor. Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Metroya 200 Metre Mesafede
Teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanan Avrupa Konutları Yamanevler projesi Ümraniye’nin en hareketli bölgesi Alemdağ Caddesi üzerinde, yakın zamanda açılacak Yamanevler metro durağına 200 mmetre, TEM’e 1 kilometre, Ataşehir Finans Merkezi’ne 5 kilometre, TEM’e 7 kilometre mesafede konumlanıyor.

3 Milyar TL Ciro Beklentisi
Avrupa Konutları Yamanevler projesinde arsa maliyeti hariç 1 milyar 200 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, projeden 3 milyar TL ciro beklediklerini söyledi.

Minimum Yüzde 35 Prim
Alemdağ Caddesi’nin en pahalı caddelerden biri olduğunu ve bölgeye inandıklarını söyleyen Çetinsaya, projenin başlangıçtan bitişine kadar minimum yüzde 35 prim yapacağını öngördüğünü ifade etti.

Yüzde 50-50 Ortaklık
Ümraniye’nin merkezinde Avrupa Konutları Yamanevler projesinin arsası gibi başka bir arsa olmadığını vurgulayan Çetinsaya, projede arsa sahibi Oryataş ile yüzde 50 yüzde 50 bir ortaklık kurduklarını açıkladı.

Maide KARADAĞ/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz