19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriTuzla Belediyesi, Açık İhale Usulü Arsa Satışı Yapacak !

Tuzla Belediyesi, Açık İhale Usulü Arsa Satışı Yapacak !

Tuzla Belediyesi tarafından 05.12.2019 tarihinde açık ihale usulü satışa 6322 parsel numaralı ve 666 metre karelik bir arsa açık ihale usulü satışa sunulacaktır.

İstanbul koşturmacasının, yoğunluğunun ve yorgunluğunun dinlence köşesi ve adeta saklı bir bahçesi haline gelen Tuzla ve Mercan bölgesi, konumu, doğası, sadeliği ve güzelliği ile şehirden uzaklaşmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında bulunuyor.

3 tarafı denizle çevrili bir yarımada halinde olan Mercan bölgesi ticaret, siyaset, bürokrasi, sanat dünyasının birçok simasına da ev sahipliği yapıyor.

Roma dönemine uzanan tarihi bölge aynı zamanda gizemli güzelliklerinde ev sahibi.
İstanbul gibi bir metropol içinde her tür şehir stresinden uzak bu nadide köşe vardığınızda güzel iklimi gibi ruh ikliminizi de dinlendiren bir havaya sahip. Eşsiz gün batımında Adalar manzarası veya bölge içinde kalan Kamil Abduş gölü ile eşsiz manzaralara sahip Mercan bölgesi,ormanlık alanı ve sahil bölgesinde kürek, kano, rüzgar sörfü, yelken, yürüyüş ve tenis gibi bir çok sporu yapmanıza imkan veren tesislere de sahiptir.

İstanbul’a yakın ama şehir hayatından uzak bu nadide yaşam alanında yaşam kalitenize yönelik bir şansı yakalamanız için bir fırsata dönüşebilir. Gözde yaşam alanı içinde sınırlı alanlardan olan 6322 parsel numaralı ve 666 metre karelik bir arsa Tuzla Belediyesi tarafından 05.12.2019 tarihinde açık ihale usulü satışa sunulacaktır.

Yanı başınızdaki bu özel yaşam alanı içinde düşlerinizi süsleyecek bu alan için kaçırılmaması gereken bir fırsat sizi çağırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz