3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriTüylüoğlu Grup 35 Mercedes-Benz Arocs Kamyonu Filosuna Ekledi

Tüylüoğlu Grup 35 Mercedes-Benz Arocs Kamyonu Filosuna Ekledi

Tüylüoğlu Grup 35 adet yeni Mercedes Benz kamyonunu filosuna kattı…

Hazır beton, demir, çimento ve tüm inşaat malzemeleri alanlarında geniş ürün yelpazesiyle inşaat sektöründe ihtiyaçlara yanıt veren Tüylüoğlu Grup, ağırlıklı olarak Mercedes-Benz Arocs 4142 beton mikseri olmak üzere 35 adet Mercedes-Benz kamyonu filosuna kattı.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törende Tüylüoğlu Grup adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüylüoğlu, Grup CEO’su Gökhan Tüylüoğlu, Genel Müdür Kıvanç Serin, Hassoy Motorlu Vasıtalar adına Genel Müdür Ahmet Tuna ve Kamyon Satış Müdürü Muharrem Eğrioğlu, Otobüs Satış Müdürü Selim Saral ile Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı bir araya geldi.

Bu yatırımda Mercedes-Benz Arocs kamyonların düşük yakıt tüketimlerinin etken olduğunu söyleyen Tüylüoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüylüoğlu, bir diğer önemli tercih sebebinin ise Mercedes-Benz Türk’ün tüm Türkiye’de geniş yetkili servis ağının bulunması olduğunu belirtti.

Aksaray Kamyon Fabrikası’nda 2016 yılı başında üretilmeye başlanan Arocs kamyon ve çekiciler inşaat sektörü için özel olarak geliştirildi. Zorlu koşullarda kullanıma uygun Mercedes-Benz Arocs inşaat serisi kamyonları beton mikserden damperli kamyona, çekicilerden beton pompasına kadar uzanan geniş kullanım alanına sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz