2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriTuryap'tan İstanbul'da 177 Bin TL'ye Satılık Daireler

Turyap’tan İstanbul’da 177 Bin TL’ye Satılık Daireler

Turyap, Bahçekent Emlak Konutları ve Emlak Konut Başakşehir Evleri projelerini 177 bin TL’den başlayan fiyatlarla açık satışa çıkardı…

Turyap, Emlak Konut proje portföylerinde müzayedelere ilave olarak açık satış sistemini entegre etti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait konutları satışa çıkaran Turyap, Bahçekent Emlak Konutları ve Emlak Konut Başakşehir Evleri için teklif almaya devam ediyor.

3. Havalimanı ve 3. Köprü gibi dev yatırımların yanı başında yer alan Başakşehir’de yükselen Bahçekent Emlak Konutları ve Emlak Konut Başakşehir Evleri projelerinde daire teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Bahçekent Emlak Konutları ve Emlak Konut Başakşehir Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Bahçekent Emlak Konutları fiyatları 177 bin TL’den, Emlak Konut Başakşehir Evleri fiyatları 186 bin TL’den başlayarak yükseliyor.

Turyap Pazarlama ve Satış İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir,”Başakşehir, İstanbul’un yükselen değerlerinden biri. Kayaşehir ve Bahçekent bu değere değer katan, görüntü ve gürültü kirliliğinden uzak, düzenli gelişen ve kendi kendine yeten bir kent. Önümüzdeki beş yıl içerisinde İstanbul’un en hızlı gelişim, büyüme ve değer artışı gösteren ilçesi olacağını öngörüyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz