19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriTuryap, ‘Doğu Demirkol İle Alalade Show’un Ana Sponsoru Oldu

Turyap, ‘Doğu Demirkol İle Alalade Show’un Ana Sponsoru Oldu

Turyap, oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol’un her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk edeceği ‘Doğu Demirkol İle Alalade Show’un ana sponsoru oldu

Türkiye’nin en köklü emlak danışmanlık şirketi Turyap, 17 Eylül Cumartesi akşamı Star ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan ‘Doğu Demirkol İle Alalade Show’un ana sponsorluğunu üstleniyor.
Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Turyap Holding Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karadağ, “Özellikle pandemi döneminde ağırlık verdiğimiz bant reklamlarına ilave olarak geçen yayın dönemi hafta sonu yayınlanan bir eğlence programına ana sponsor olmuştuk. Aynı zamanda bu sezon birçok futbol müsabakasında saha reklamları vermeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz dönemde yine bir röportajımızda bahsettiğimiz üzere sanat ve spor programlarına sponsor olma ve reklam verme faaliyetlerine devam edeceğimizi açıklamıştık. Bu yayın döneminde de yine hafta sonu yayınlanacak olan ‘Doğu Demirkol İle Alalade Show’ programının ana sponsoru olmaya karar verdik. Bu tarz reklam çalışmalarının marka bilinirliğini ve güncelliğini taze tuttuğunu düşünüyoruz. Ülke emlak sektörünün öncü markası TURYAP olarak, ulusal bir kanalda ve prime time aralığında yayınlanan, genel izleyici kitlesine hitap edeceğini düşündüğümüz sanat ve spor programlarına sponsor olmaya ve reklam vermeye devam edeceğimizi tekrardan belirtmek isterim” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz