10 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriTürkiye'de Marka Olmak Paneli 23 Mart'ta

Türkiye’de Marka Olmak Paneli 23 Mart’ta

Marka Koruma Grubu ve Ekonomi Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen Türkiye’de Marka Olmak paneli 23 Mart’ta gerçekleşecek…

Türkiye’ye yatırım yapan şirketlerin oluşturduğu Marka Koruma Grubu (MKG) ve Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) kaçak, sahte gibi yasadışı ürünlerle mücadelenin ve ticari marka haklarının etkin bir biçimde korunmasının konuşulacağı bir çalıştay düzenliyor.

Türkiye’de tüketicilere iyi tercih hakkı ve değer sunabilmek, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik anlayışı ile markaların etkin korunduğu bir ortam oluşturmak, marka ihlallerinin kamu, tüketici, üretici ve perakendeci üzerindeki olumsuz sonuçlarını önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen çalıştayda Doç. Dr. Ümit İzmen tarafından hazırlanan “21.Yüzyılın Sorunu Kaçak, Taklit ve Sahte Ürünlerin Ticareti” raporu lanse edilecek.

Çalıştay 23 Mart 2017 perşembe günü İSMMMO Hizmet ve Kültür Binası’nda İlhan Güven Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek. Türkiye’de Marka Olmak isimli panel saat 10:00 itibariyle başlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz